Børn og kreativitet skaber garnmagi til YARNDAYS

Mor og pige leger med garn

Tag hele familien under armen og kom til vores gratis Drop-in event ’leg med garn’. Generationernes Hus har de skønneste børnevenlige værksteder, som i hverdagen benyttes af husets børnehavebørn. I denne weekend vil Ghita Gjerlevsen fylde værkstedet op med en masse garn og andet materiale, som du og dine børn kan boltre jer i.

Ghita elsker at arbejde med garn og er blandt andet i gang med nye opskrifter på dukker og dyr til hendes Tim og Thilde Univers fra hendes to opskriftsbøger. Hun elsker at lege med børn og lave kreative ting sammen med dem, og glæder sig til at se, hvilke spændende ting børnene finder på til YARNDAYS.

Har du lyst til at udforske og blive inspireret til, hvordan simple kreating som blandt andet garnrester derhjemme, kan invitere til leg, så kan du være sikker på, at Ghita skaber rammerne for en god oplevelse med leg og læring for dig og dine børn.

Får du brug for en strikke- eller kaffepause, kan du blot sende børnene ud på legepladsen, som ligger lige udenfor døren. Kom forbi til en hyggelig dag med leg og kreativitet.

Se mere om ‘Leg med garn samt vores andre events her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu