Do you have trouble reading knitting patterns in English?

Kvinde med strikpinde

Har du fundet et flot design, som du ønsker at kaste dig ud i, men er begrænset af, at opskriften er på engelsk? Så er workshoppen ‘Strik på engelsk’ til YARNDAYS noget for dig. Her vil du blive klædt på til at strikke efter engelske opskrifter. Du vil både blive introduceret for de mest gængse engelske strikketermer og se dem samlet i en opskrift. Under workshoppen vil I kort komme ind på opbygningen af engelske opskrifter sammenlignet med danske og ud fra dette lave en strikkeprøve efter engelske anvisninger.

Der vil løbende være rig mulighed for at stille spørgsmål, så tag gerne din egen opskrift med, så der er noget konkret at gå ud fra. Du vil efterfølgende få tilsendt en fil med en samling af relevante engelske termer, som du kan bruge derhjemme.

Workshoppen bliver holdt af Anne-Sophie Friis, som selv har godt gang i strikkepindene for tiden og glæder sig til at lære fra sig og møde andre ildsjæle indenfor den kreative verden. Med hendes workshop håber hun, at flere får modet på at kaste sig ud i de engelske opskrifter – én linje ad gangen.

Se mere om workshoppen, hvor du kan lære at tyde de engelske opskrifter, her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu