FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

BRUGER

Hvad er Yarnbook?

Yarnbook er Nordens største søgeportal for strikkere. På siden kan du benytte de mange filtre til at fremsøge lige netop det projekt, der passer til den strikkefasthed, beklædningstype eller f.eks. størrelse, du søger efter.

Koster det noget at benytte Yarnbook?

Det koster ikke noget at benytte funktionerne på Yarnbook. Du kan samtidig oprette en gratis bruger, så du nemt og hurtigt kan foretage køb. Ønsker du at købe en opskrift betaler du prisen, og så sørger Yarnbook for at afregne designeren.

Hvilke oplysninger skal I bruge, før jeg kan foretage et køb?

Du kan vælge at oprette en bruger på Yarnbook, når du foretager et køb. Det gør processen hurtigere for dig, hvis du ønsker at vende tilbage en anden gang. Når du opretter en bruger skal du angive en mailadresse og en adgangskode. Som bruger kan du også altid tilgå dine opskrifter igen og igen.

Kan jeg fortryde mit køb?

Når du køber en digital opskrift på Yarnbook, sendes den som PDF-fil direkte til dig på mai. Du kan ligeledes tilgå den på din brugerprofil. Køb af digitalt download kan altså ikke fortrydes, når du først har accepteret købs- og handelsbetingelserne, som er et krav, før købet kan gennemføres.

Hvordan får jeg min opskrift?

Når du har købt en opskrift på Yarnbook, bliver den sendt til dig på den mail, du har oplyst ved købet. Sørg derfor for at tjekke efter, om du har stavet rigtigt. Dine købte opskrifter finder du ligeledes under din profil, såfremt du er oprettet som bruger på Yarnbook.

Kan jeg få tilsendt opskriften som udprint?

Det er ikke muligt på nuværende tidspunkt.

Findes Yarnbook som app?

Ikke på nuværende tidspunkt, men du kan gemme www.yarnbook.com til din hjemmeskærm, så du nemt og hurtigt kan benytte siden. Portalen er kompatibel med telefonen.
Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os her

Main Menu