FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

BRUGER

Hvad er Yarnbook?

Yarnbook er Danmarks største markedsplads for strikkere og hæklere. På platformen kan du benytte de mange filtre til at fremsøge lige netop dét projekt, der passer til den strikke- eller hæklefasthed, beklædningstype eller f.eks. størrelse, du søger efter.

Hvad kan jeg købe på Yarnbook?

På Yarnbook kan du både købe digitale strikke- og hækleopskrifter samt fysiske produkter såsom garn og garnrelateret tilbehør.

Kan jeg fortryde mit køb på Yarnbook?

Når du køber en digital strikke- eller hækleopskrift på Yarnbook, sendes den som PDF-fil direkte til dig på mail. Du kan ligeledes tilgå den på din brugerprofil. Køb af digitalt download kan altså ikke fortrydes, når du først har accepteret købs- og handelsbetingelserne, som er et krav, før købet kan gennemføres. Har du derimod købt fysiske produkter på Yarnbook, har du 14 dages fortrydelsesret efter dansk købelov ved online handel. Ønsker du at fortryde dit køb, skal du give butikken direkte besked herom senest 14 dage efter modtagelse af ordren. Produktet skal sendes retur ubrugt og i original emballage.

Hvordan fungerer reklamation?

Du har 2 års reklamtionsret i henhold til den danske købelov. Ved reklamationssager forstås fejl, mangler eller skader, der ikke skyldes en fejlhåndtering af kunden. Ved reklamtionssager kan kunden få ombyttet eller repareret produktet. Alternativt kan pengene refunderes eller kunden kan modtage et afslag i prisen. Sagen vurderes og afgøres mellem køber og butikken.

Hvad koster fragt på fysiske produkter?

Det koster 49,- at få leveret fysiske produkter købt på Yarnbook.

Koster det noget at benytte Yarnbook?

Det koster ikke noget at benytte søgefunktionerne på Yarnbook. Du kan samtidig oprette en gratis bruger, så du nemt og hurtigt kan foretage køb. Ønsker du at købe en opskrift, betaler du prisen, og så sørger Yarnbook for at afregne butikken.

Har Yarnbook en medlemsklub?

Ja, Yarnbook har en medlemsklub. Den hedder YarnClub og er for alle garnglade folk. I YarnClub får du ekslusive rabatter og tilbud på garn, opskrifter og tilbehør. Du får også adgang til alle platformens gratisopskrifter samt eksklusiv adgang til funktionen Ønskeliste. Du kan læse mere om YarnClub her: https://yarnbook.com/yarnclub/

Hvilke oplysninger skal I bruge, før jeg kan foretage et køb?

Du kan vælge at oprette en bruger på Yarnbook, når du foretager et køb. Det gør processen hurtigere for dig, hvis du ønsker at vende tilbage en anden gang. Når du opretter en bruger skal du angive en mailadresse og en adgangskode. Som bruger kan du også altid tilgå dine opskrifter igen og igen på din profil.

Hvordan får jeg min opskrift?

Når du har købt en opskrift på Yarnbook, bliver den sendt til dig på den mail, du har oplyst ved købet. Sørg derfor for at tjekke efter, om du har stavet rigtigt. Dine købte opskrifter finder du ligeledes under din profil, såfremt du er oprettet som bruger på Yarnbook.

Kan jeg få tilsendt opskriften som udprint?

Det er ikke muligt på nuværende tidspunkt.

Findes Yarnbook som app?

Ikke på nuværende tidspunkt, men du kan gemme www.yarnbook.com til din hjemmeskærm, så du nemt og hurtigt kan benytte siden. Platformen er kompatibel med telefonen.
Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os her

Menu