• Bloom Bag

  Bloom Bag er den helt perfekte totebag/taske til alle dine ting og sager:) Den kan bruges til det hele. Om det er som skole taske, strandtaske eller til at bære din yndlingssweater, vandflaske og hørertelefoner til en dejlig gåtur.

  Denne taske er SUPER nem at strikke. Man strikker først en bund, så samler du masker op, strikker så rundt indtil de rigtige mål og derefter strikker du stopperne.
  Sydelen kræver dog at man har lidt kendskab til en symaskine, og har en smule erfaring. Men der er masser af hjælpe billeder til at guide dig igennem det hele, så frygt ej:)

  Nærmere beskrivelse kan du se længere nede.

 • Chunky Merino Chainette

  Butik: Mor&Garn

  100% Merino

  100g/60m

  Colorway: SeafoamSplash

  160 kr.
 • Zebra Merino

  Butik: Mor&Garn

  Lækkert håndfarvet garn i 100% superwash merino. Garnet har periodevis én og flere sorte tråde vævet ind for at give et farvespil. Kombineres godt med min colorway: Neon Zebra

   

  Løbelængde 400m/100g

   

  Anbefalet nålestr: 2,5-3

   

  Strikkefasthed: 27-32

  150 kr.
  Butik: Mor&Garn

  Zebra Merino

  150 kr.
 • Plantefarvet uld – Garnpakke 1

  Garnpakke bestående af 3 nøgler plantefarvet uld. I alt får du med denne pakke 300g blødt og lækkert uld – håndfarvet med naturens materialer. Perfekt til unikke projekter på pind 4.

  300 kr.
 • Plantefarvet uld – Rejnfan og jern

  100g blødt og lækkert uld – håndfarvet med naturens materialer. Perfekt til unikke projekter på pind 4. Denne variant er farvet med Rejnfan og jern.

  110 kr.
  5 på lager
 • Plantefarvet uld – Rejnfan på gråt garn

  100g blødt og lækkert uld – håndfarvet med naturens materialer. Perfekt til unikke projekter på pind 4. Til denne variant har jeg farvet med rejnfan på gråt garn, det giver en lækker meleret effekt.

  110 kr.
 • Plantefarvet uld – Rejnfan og indigo

  100g blødt og lækkert uld – håndfarvet med naturens materialer. Perfekt til unikke projekter på pind 4. Denne variant er farvet med Rejnfan og indigo.

  110 kr.
 • Maskeholder

  Butik: Yarnbook

  Hold styr på maskerne med disse maskeholdere, der kommer i 3 forskellige størrelser og farver, så de passer til et hvert behov.

  10 kr.19 kr.
  Butik: Yarnbook

  Maskeholder

  10 kr.19 kr.
 • Taske til udstyr

  Unika udstyrstasker syet af Sanne fra Strikkefabrikken. Ved køb af en udstyrstaske kan du selv få lov at vælge, hvilket mønster du vil have syet den i. Udstyrstasken er syet i liberty-stof og andre udvalgte øko-certificeret tekstiler.

  349 kr.
 • Liberty Totebag

  Unika totebags syet af Sanne fra Strikkefabrikken. Ved køb af en totebag kan du selv få lov at vælge, hvilket mønster du vil have syet den i. Totebagen er syet i liberty-stof og andre udvalgte øko-certificeret tekstiler.

  400 kr.

Menu