• Candyfloss Sweater

  Denne model strikkes oppefra og ned, hvilket gør det let at tilpasse længen på ærmerne og kroppen. Den strikkes i glatstrikning og med en bådformet halsudskæring. Maskeantallet reduceres forneden på kroppen inden der afsluttes med en i-cord kant. Ærmerne strikkes ved at samle masker op langs ærmegabet, og ærmerne strikkes ret brede. På sidste omgang halveres antallet af masker, inden der strikkes i-cord kant. Til sidste samles der masker op i halskanten, hvor der også strikkes i-cord kant.

 • Blokhus Sweater

  Butik: CreCre

  Blokhus Sweater er en løstsiddende raglansweater med en længere rib turtleneck.
  Sweateren er strikket oppefra og ned på en pind 4,0 mm, i henholdsvis alm. rib og perlerib. Selve kanter på for- og bagstykke, samt på ærmer er strikket i glatstrik, og syet om til vrang efterfølgende. Desuden er sweateren designet med slids i begge sider.

  Butik: CreCre

  Blokhus Sweater

  45 kr.
 • Ribstrikkede Strømper

  Ribstrikkede strømper er en klassisk strømpe, der strikkes oppefra og ned. Strømpen er strikket med timeglashæl, der dannes med vendepinde.

  Strømperne er strikket på pind 2,5 mm i ribmønster.

  Kun for medlemmer

  Ribstrikkede Strømper

  Kun for medlemmer
 • Watercolor Koigu Socks

  Watercolor Koigu Socks er et par fine strikkede strømper med en sjov kant i vævestrik. Der kan skabes et flot farvespil med flerfarvet garn.

  Kun for medlemmer

  Watercolor Koigu Socks

  Kun for medlemmer
 • Coffee and Milk Socks

  Coffee and milk socks er en hyldest til kaffe med mælk. Strømpen er strikket i to farver oppefra og ned med kilehæl.

 • Ingrid Celebration Outfit

  Dette flotte sæt består af en blød dragt og en kyse, Ingrid Romper og Ingrid Bonnet. Ingrid Romper er strikket med stor vidde, korte ærmer og små flæser på bærestykket. Ingrid Bonnet er smuk kyse med hulstrik, der giver et flot udtryk til sætte.

 • A Little Twist Romper

  A Little twist er en lækker sommer romper, til de små purks i vores liv. Strik den i luftig bomuld eller lækker blød merino. Den kan også sagtens være dit næste restprojekt. 

 • Ingrid Bonnet

  Ingrid Bonnet, som er en smuk kyse med hulmønster, som giver et flot udtryk.

 • Dagmar Dress

  Dagmar Dress med flot skørt, som giver et spændende udtryk. Kjolen er strikket med lange ærmer og har en lille åbning med 2 knapper i nakken.

 • Ingrid Romper

  Ingrid Romper med flæser med stor vidde er strikket i glatstrikning og med meget korte ærmer og har en åbning med 5 knapper i nakken.

 • Skywalker Socks

  Disse feminine strømper er strikket oppefra og ned med dobbelt rib, kilehæl og de skønneste ‘fluffy’ flæser, som på fineste vis tryller dine mohair-rester om til små skyer. Opskriften gør ikke brug af ‘pinde-nummer’, så den er nem at gå til lige meget hvilke slags pinde du strikker strømper på.

 • Canvas Socks

  Canvas socks er et par simple strømper med endeløse muligheder. Strikket fra ribben og ned med en klassisk kilehæl og en rundet tå. Denne opskrift stræber efter at de helt simple små detaljer sidder lige i skabet inden at ‘pynten’ kommer på. Når først du kan strikke et par canvas strømper sætter kun fantasien grænser.

 • Slippery Slope Sokker

  Slippery Slope sokkerne er et forsøg på at designe en sok, som de fleste mænd  ville synes om, men som stadig er interessant og lidt udfordrende at strikke. Heldigvis fungerer designet også fint til kvinder.

 • Sway

  Sway  er en sok med et hulmønster, der passer godt til både ensfarvede og varierede sokkergarner. Opskriften hedder sway (engelsk for ”at bøje” eller ”at bølge”), da hulmønsteret danner bølgende eller bøjede søjler.

Menu