• Cookie sweater

  Super varm og lækker sweater med et fint cookie mønster.

  Sweateren kan også fint strikkes uden mønster.

 • Vanteværk

  VANTEVÆRK strikkes fra ribben og op på pind 4,5 mm. Mønsteret er strikket ud fra et diagram. Opskriften kommer i størrelse tumling, børn, kvinder og mænd, så du kan strikke et par til hele familien.

  Vanteværk

  35 DKK
 • Gøgler cardi

  Butik: KNITlig

  Gøgler Cardi er en cardigan perfekt til hverdagen. Den er tyk og rummelig og kan derfor bruges som jakke i overgangstiden eller om sommeren.

  Cardiganen har et simpelt mønster hvor der højest strikkes med 2 farver samtidig, et ideelt mønster hvis du skal øve dig i mønsterstrik.

  Cardiganen har mange farver og det er oplagt at bruge dine rester.

  Butik: KNITlig

  Gøgler cardi

  50 DKK
 • The Girly Sweater

  Jeg sender gerne komplet strikkekit – ring eller skriv til mig for pris og farveforslag.
  Mobil +45 40604959 – mail: info@heniusknitwear.com

  The Girly Sweater er strikket med en tråd Elsa fra ByPermin og på bærestykket er strikket de fineste glitterstjerner med en perle i midten og så skønne strikkede popcorn imellem hver stjerne.

  Det runde bærestykke gør, at sweateren er super feminin – og garnet er virkelig blød. Alt i alt bare en rigtig dejlig, lidt vamset sweater. Designet er så den sidder relativt tæt, men uden at den er kæmpestor og oversize.

  Passer fint til fx jeans, bukser, nederdele, over en kjole, shorts og kan bruges hele året.

  The Girly Sweater strikkes nedefra og op på rundpind 6 mm – deles ved ærmerne, ærmer strikkes og tilsættes. Herefter strikkes rundt med indtagninger mellem krop og ærmer, stjerner, perler og popcorn. Sweateren er næsten monteringsfri. Glitterstjerner og popcorn er strikket med to tråde Make It Glitter, men. Du kan sagtens vælge andre typer glitter. Perlen i midten af stjernen er placeret med hjælp af en hæklenål. Hvis du ikke ønsker perler, kan du i stedet også strikke popcorn.

  Sværhedsgrad
  Let – Begynder venlig – dog lettere øvet til Fair Isle ved stjerner og popcorn (13 omgange)

 • Bohéme Selbu Vanter

  Butik: Faroeknit

  Bohéme Selbu Vanter til børn i tre forskellige str: 

  Børnestørrelsen er strikket på p 3.5 mm i Camarose Økologisk Hverdagsuld.

  Damestørreslen er strikket på p 5 mm i Camarose Lamauld.

  Herrestørreslen er strikket på p 5 mm i LettLopi.

 • Kristall Mini

  Butik: Lavendels

  Kristall Mini er strikket topdown. Det er nemmere at måle sig til størrelsen på bærestykket/brystet, når man strikker oppefra. Prøv eventuelt modellen på efterhånden, hvis det kan lade sig gøre, så får du den perfekte pasform og størrelse.

  Butik: Lavendels

  Kristall Mini

  40 DKK
 • Kristall

  Butik: Lavendels

  Kristall er strikket oppefra og ned. Du har faktisk mulighed for at bestemme størrelsen selv, alt efter dine udtagninger på raglanstykket. Prøv gerne undervejs på dig selv eller en gine, så bliver den helt perfekt. Ærmer laves med Magic Loop, det giver meget lidt montering.

  Butik: Lavendels

  Kristall

  40 DKK
 • Nocturnal hat

  Nocturnal hat er et perfekt lille flerfarvet projekt til de mørke og kolde måneder. I opskriften er der anvendt det skønne uspundne garn Nutiden fra svenske Höner och Eir, som giver hatten et skønt uldent udtryk. Men selvsagt kan alt andet uldent garn, der møde strikkefastheden anvendes – det ville være oplagt at gå på jagt i garnlageret efter garn til dette lille projekt.

 • Valkyries Sokker

  Valkyrierne er de kvindelige krigere, der bringer de ædle slagne til evigheden i Valhalla, Odins højsæde. De er nordisk mytologis amazoner. De er både stærke og bløde, kvinder og krigere, bebudere af død, og dem der bringer opstandelse.

 • Harlekin vest

  Butik: KNITlig

  En fin lille vest til de små med sødt harlekinmønster på den nederste del.

  Vesten strikkes rundt på mønsterdelen og klippes op til sidst. Der strikkes højest med 2 farver på samme pind.

  Butik: KNITlig

  Harlekin vest

  45 DKK
 • Fasters tæppe

  Et lunt og lækkert barnevognstæppe.
  Strikket i vævestrik, hvilket betyder ingen vrangmasker, selvom det er strikket frem og tilbage.
  Tæppet strikkes frem og tilbage på en rundpind nr. 5, med en længde enten på 60 eller 80 cm.

  Gratis
 • Bohéme sweater til børn

  Butik: Faroeknit

  Denne trøje blev opfundet med inspiration fra de gamle Færøske strikkemønstre. Jeg har aldrig set dette mønster blive brugt til et bærestykke før, og tænkte det var sjovt at prøve. Denne trøje har et flot retro look, og er smuk til både piger og drenge.

 • Lundar til børn

  Butik: Faroeknit

  Det færøske ord Lundar betyder søpapegøje. Trøjen er strikket oppefra og ned og rundt med et sødt søpapegøje-mønster i bærestykket. Halsen er foldet dobbelt og sweater ease er ca. 5 cm. Efter strikning af bærestykket er en god idé at overføre arbejdet til et par lange rundpinde og prøve af på modtageren, for at teste, hvordan størrelsen passer.

 • Okapi Poncho

  Ponchoen strikkes oppefra med striber á to farver. Der tages ud med bundfarven, i stribestykket og efterfølgende tages der ud til raglan.
  Alle kanter afsluttes med en icordkant.

 • Okapi Neckwarmer

  Halsedissen strikkes oppefra med dobbelt tråd og har ombukket halsrib. Der tages inden der strikkes striber. I stribestykket tages ud med bundfarven. Kanten afsluttes med en icordkant.

 • Okapi Mama Poncho

  Ponchoen strikkes oppefra, med dobbelt tråd og striber á to farver. Der tages ud med bundfarven i stribestykket, efterfølgende tages der ud til raglan. Alle kanter afsluttes med en icordkant. Til sidst strikkes der icordkant og rib, ved hullet på forstykket, til barnets hoved. Der tages yderligere ud på forstykket, for at gøre plads til baby under ponchoen, ved at forsætte udtagningerne på forstykket. Vær opmærksom på, at knapperne til at knappe hullet med er af et materiale der ikke bliver koldt, evt. betrukket med stof, så de ikke er kolde mod babys nakke.

 • Valentina Sweater og Kjole

  Valentina Sweater og Kjole strikkes ovenfra og ned og strikkes i et stykke rundt på rundpind og strømpepinde eller magic loop og kræver derfor kun en smule montering. Valentina Sweater og Kjole har et fint flerfarvemønster på bærestykket bestående af et xo-mønster og et hjertemønster – deraf navnet Valentina.

 • Julehjertesweater

  Julehjertesweater strikkes ovenfra og ned. Bærestykket strikkes efter et flerfarvet diagram, som også indeholder udtagninger. Sweateren har perlestrikkede kanter og en picotkant i kontrastfarve. Sweateren strikkes i et stykke og kræver kun er minimum af montering.

 • Rosalina Sweater

  Rosalina Sweater strikkes ovenfra og ned og strikkes i et stykke rundt på rundpind og strømpepinde eller magic loop og kræver derfor stort set ingen montering. Sweateren har et fint flerfarvemønster på bærestykket og et enkelt mønster nederst på krop og ærmer.

 • Alvine Hue

  Butik: CamijoKnit

  Alvine Hue er strikket i to farver, der skaber lodrette striber. Igennem hele arbejdet dominerer den ene farve over den anden. På denne hue, dominerer den lyse over den mørke på den ene version, og dem mørke over den lyse på den anden version.

  Butik: CamijoKnit

  Alvine Hue

  25 DKK
 • Alvine Sweater

  Butik: CamijoKnit

  Alvine er strikket oppefra og ned med raglanærmer. Den er strikket i to farver, og ved konsekvent brug af dominans med den ene farve opnås en effekt, der ligner patent, selvom hele trøjen er strikket rundt i ret.
  Ideen til trøjen fik jeg, da jeg kiggede min farmors gamle strikkeblade igennem. Derfor har jeg opkaldt denne trøje efter min farmor, som hed Alvine til mellemnavn.

  Butik: CamijoKnit

  Alvine Sweater

  40 DKK
 • Alvine Vanter

  Butik: CamijoKnit

  Alvine Vanter er strikket i to farver, der skaber lodrette striber. Igennem hele arbejdet, dominerer den ene farve over den anden. På disse vanter, dominerer den lyse over den grønne, eller den rosa over den mørke okker. Dette begyndes allerede i ribben. Vanterne strikkes rundt og er identiske.
  Alvine Vanter er i samme designserie som Alvine Sweater og Alvine hue.

  Butik: CamijoKnit

  Alvine Vanter

  25 DKK
 • Bjergtindebluse

  Bjergtindeblusen strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger på hveranden pind ned langs bærestykket. Flerfarvemønsteret over maven strikkes efter et diagram. Blusen har forhøjning i nakken, der dannes ved vendepinde, for bedre pasform.

Menu