• Scandinavian Silk Clara’s mini-scarf

  Så er Clara’s mini-scarf klar….hæklet i de skønneste garn, så du kan få den lige som du ønsker, som bomuld/mohair/silke hvis du ikke ønsker uld, yak & silke til luksus versionen…uendelige valg med garn du sikkert allerede har i gemmerne…og en skøn gave, hvis du står og mangler en ide!

 • Bloom Bag

  Bloom Bag er den helt perfekte totebag/taske til alle dine ting og sager:) Den kan bruges til det hele. Om det er som skole taske, strandtaske eller til at bære din yndlingssweater, vandflaske og hørertelefoner til en dejlig gåtur.

  Denne taske er SUPER nem at strikke. Man strikker først en bund, så samler du masker op, strikker så rundt indtil de rigtige mål og derefter strikker du stopperne.
  Sydelen kræver dog at man har lidt kendskab til en symaskine, og har en smule erfaring. Men der er masser af hjælpe billeder til at guide dig igennem det hele, så frygt ej:)

  Nærmere beskrivelse kan du se længere nede.

 • Tricolorehue

  Tricolorehue strikkes i rib med drejet ret og fine synlige indtagninger. Fungerer både med opsmøg og som beanie og er et super resteprojekt! I størrelse mini og mor i samme opskrift.

  Tricolorehue

  20 kr.
 • ‘a warm hug’ Kunlun halstørsklæde

  ‘a warm hug’ Kunlun halstørklædet er hæklet i det skønneste garn fra A Knitters World: yak, silke & superfine merino…..lækkert med lækkert på, perfekt til den danske kulde ….

 • Amandas trøje

  Butik: Bimseting

  Trøje i en flot kombination af drejet rib, falsk patent og raglanærmer.

  Butik: Bimseting

  Amandas trøje

  40 kr.

Menu