VIL DU VÆRE MED I YARNCLUB?

yarnclub blog

Velkommen til et hyggeligt fællesskab i garnets tegn

YARNCLUB er dit digitale strikke- og hækleunivers, hvor du har ubegrænset adgang til mere end 300 populære opskrifter. Vi har nemlig samlet en masse skønne strikke- og hækleopskrifter, som du kan tilgå når som helst og hvor som helst. Så er du i tvivl om, hvad dit næste projekt skal være, kan du hurtigt finde inspiration blandt de mange opskrifter.

 

Strikke og hækle? Helt op til dig!

Med YARNCLUB vælger du helt selv, om det skal være opskrifter inden for strikning eller hækling. Der ligger nemlig opskrifter inden for begge kategorier. Er du allerede en stærk strikker, men kunne godt tænke dig at prøve kræfter med hækling, eller omvendt, er der mange skønne opskrifter, der giver dig muligheden nu. Helt uden at du skal til at købe en opskrift, som du ikke er helt sikker på, om du kan finde ud af.

 

YarnClub

 

Nye teknikker eller ny designer?

Måske du har gået med tanken om, at du gerne vil kaste dig ud i en ny teknik eller et nyt mønster, eller måske er du blevet interesseret i en ny designer, men er i tvivl om du kan følge opskrifterne?

YARNCLUB giver adgang til +300 opskrifter – ubegrænset. Det betyder, at du let kan finde et nyt mønster, en ny teknik eller en ny designer, som du er interesseret i og prøve opskriften uden at skulle købe den først. Så skulle du gå igang med en opskrift, for så at finde ud af, at det ikke var noget for dig alligevel, har du altså ikke brugt penge på at købe en opskrift, du ikke får brugt.

Det gør YARNCLUB ideelt til dig, der gerne vil prøve noget nyt, hvad end det er et mønster du forelsket i, en teknik du gerne vil prøve eller en designer, du ikke før har strikket eller hæklet fra. Mulighederne er mange og udvalget er stort – du kan gå på opdagelse i opskrifterne her.

 

Jamen er det ikke dyrt?

Svaret er kort: nej. YARNCLUB giver dig ubegrænset adgang til +300 strikke- og hækleopskrifter til KUN 29 kr/md. Og endnu billigere er det, hvis du køber et årsabonnement. Her får du nemlig 2 måneder med gratis til KUN 299 kr/år. 

Der er heller ingen binding eller oprettelsesgebyrer, så du kan opsige når som helst. Men måske det er en god idé at forblive medlem, for der kommer løbende nye opskrifter til – måske dit næste projekt er lige om hjørnet?

 

Er der andre fordele?

Udover at du får ubegrænset adgang til et stort udvalg af populære opskrifter, får du også din personlige opslagstavle, hvor du nemt kan gemme opskrifter til fremtidige projekter.

Derudover har vi også en lukket Facebook-gruppe, der skaber rammerne for vores hyggelige fællesskab. Gruppen er kun for medlemmer. Her kan du dele, inspirere og hjælpe andre garnglade folk og finde inspiration blandt de andre medlemmers projekter. Her får du også en masse skønne tilbud og rabatter som kun YARNCLUB-medlemmerne får.

Der er altså flere gode grunde til, at du bør melde dig ind i YARNCLUB, så vi forstår godt, hvis det kan være svært at sige nej. Du kan læse mere om YARNCLUB og tilmelde dig her.

 

yarnclub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu