Hvordan kan strikkeaktivisme hjælpe truede dyrearter?

Tuna_3000px_01

Hvordan kan strik, hækling og andet håndarbejde føre til aktivisme, tænker du måske? Dette kan du lære mere om til foredraget ‘strikkeaktivisme og truede dyrearter’ med Dorte Rørmann, hvor strik, bæredygtighed og aktivisme vil blive kombineret. Dorte Rørmann er medforfatter på strikkebogen RED (Rescue Endangered by Design), der indeholder 33 strikkeopskrifter inspireret af truede dyrearter fra alle verdens hjørner. Under foredraget vil Dorte Rørman give dig indsigt i truede dyrs vilkår gennem strikkeopskrifter samt de mere aktivistiske elementer omkring bæredygtighed, slowfashion og verdensmål, når vi strikker.

Med Aarhus som en af hendes absolutte favoritsteder glæder hun sig til at gøre lidt ekstra for at sætte strik, fællesskaber og aktivisme på programmet til YARNDAYS. Vil du blive klogere på, hvad du kan gøre af gode ting for dig selv og verdens sundhed, så er dette bestemt et foredrag for dig.

Dorte Rørmann brænder for strik og bæredygtighed, hvorfor hun har været med til at udgive den internationale strikkebog RED (Rescue Endangered by Design). Bogen er en lækker ’coffee table book’ der indeholder videns baseret baggrund om dyrene, smukke illustrationer på 33 strikkedesigns med tilhørende opskrifter skabt med inspiration fra dyrene og deres vilkår. Foredraget indeholder også noget om, hvordan vi forbedrer vores egen sundhed gennem det at være kreativ.

Vil du også blive klogere på strik, aktivisme, bæredygtighed og sundhed gennem kreativitet, så kan du booke en gratis fribillet til foredraget her.

“Strikkeaktivisme og truede dyrearter” afholdes fredag d. 26. august kl. 16-17 i Generationernes Hus på Aarhus Ø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu