Tak for dit køb af ‘Min store strikkedagbog’ og stort velkommen til denne hemmelige side. Jeg håber, at du vil finde en masse spændende inspiration til dine kommende projekter og at du vil dele dine kretioner med os på #yarnbook eller #minstorestrikkedagbog.

Rigtig god fornøjelse med dagbogen og dine kommende projekter. Glade garnhilsner Maiken

Rabatkoder til YARNCLUB
YARNBOOK er Danmarks førende opskriftsportal for garnelskere og med mere end 1.000 strikke- og hækleopskrifter fra dygtige nordiske designere, er der et stort udvalg af inspiration til dine kommende projekter. Som eksklusiv medlem af YarnClub, får du fri adgang til 100+ udvalgte designs fra platformen, mulighed for at gemme dine drømmeprojekter i din egen ønskeliste, adgang til særlige events og rabatter i årets løb.

Med koden ‘30dage’ får du de første 30 dage gratis eller koden ‘storestrikkedagbog’  får du et års medlemskab til kun 229 kr. (normalpris 299 kr.).

Læs mere om YarnClub her.

Pimp din strikkedagbog
Hos WITHWHITE finder du alt, hvad du skal bruge til at gøre lidt ekstra ud af din dagbog. Her finder du alt i accessories lige fra plastlommer med knap, dobbeltklæbende tape, tuscher, stempelsæt og meget mere.

Menu