• Tekstur Sweater

  Designer: Strikogkaffe

  Tekstur Sweateren er et godt restegarnsprojekt. Brug din enlige nøgler eller smårester. I opskriften er angivet den præcise garnmængde inklusiv en garnreste-formel, så du selv kan beregne, hvor mange gram du skal bruge, hvis dit garn løber færre eller flere meter end det anbefalede!

  Sweateren strikkes oppefra og ned på pind 4,5 mm udfra metoden contiguous.

  Designer: Strikogkaffe

  Tekstur Sweater

  45 DKK
 • Luna Wrap Around

  Designer: Knitsfordays

  Luna Wrap Around er en slå-om trøje som bindes i taljen. Den har de samme feminine detaljer som Luna Sweateren med dens pufærmer og flæser. Luna Wrap Around strikkes oppefra og ned hvor der først laves udtagninger til skulderen, herefter til pufærmet og til sidst til ærmegabet. 

  Designer: Knitsfordays

  Luna Wrap Around

  45 DKK
 • Alexandra Tee

  Designer: Notes & Knits

  Alexandra Tee er en feminin bluse, der bruges til hverdagsbrug. Den er designet så den siddet tæt over barmen, og kan strikkes enten tæt eller løs langs kroppen. Blusen strikkes oppefra og ned, og indeholder fine detaljer på både skulder og ærme.

  Designer: Notes & Knits

  Alexandra Tee

  45 DKK
 • Luna Sweater

  Designer: Knitsfordays

  Luna Sweateren er en klassisk sweater, med nogle super fine og feminine detaljer. Sweateren strikkes oppefra og ned hvor der først laves udtagninger til skulderen, herefter til det lille pufærme og til sidst til ærmegabet. Halsens ribkant strikkes ud fra opsamlede masker, mens ærmerne afsluttes med ind- og udtagninger omkring ribkanten.

  Designer: Knitsfordays

  Luna Sweater

  45 DKK
 • RIB me up sweater

  Designer: KNITlig

  En velsiddende og klassisk langærmet sweater med god pasform, som passer til alle dine yndlingsjeans og nederdele i skabet. Ribmønsteret gør at sweateren sidder pænt til på kroppen og sammen med snoningerne i siderne, bliver dine kvindelige former fremhævet på en flot og elegant måde.

  Designer: KNITlig

  RIB me up sweater

  50 DKK

Main Menu