• Trøjborg Vest

  Hækles fra side til side. Først forstykke og bagstykke ud i et. Sidesømmen lukkes, for- og bagstykke hækles sammen i skulderen. I-cord hækles i ærmegab og i halsen.

  Se flere detaljer under billedet.

 • Esther Slipover

  Butik: Villamade

  Lækker slipover i et super smukt mønster

  Butik: Villamade

  Esther Slipover

  40 kr.
 • Morgengry Romper

  Butik: Villamade

  Skøn romper str. 0 – 18 mdr.

 • Bazar Beanie

  Huen hækles som et fladt stykke fra side til side og samles til sidst i nakken og i kronen.

  Bazar Beanie

  20 kr.
 • Buttonwillow

  Buttonwillow strikkes sidelæns, fra den ene spids til den anden, og længden kan let justeres efter hvor meget garn, du har. Når du har strikket et par pinde, vil mønstret virke intuitivt, og sjalet er sjovt og hurtigt at strikke. Samtidig passer det både til efterår og vinter. Hulmønstret beskrives både i diagram og vejledning.

   

  Kun for medlemmer

  Buttonwillow

  Kun for medlemmer
 • Dagmars hentesæt

  Dagmars hentesæt i str. 1-12 mdr.

  Et todelt sæt som strikkes oppefra og ned med raglan udtagninger. Trøjen strikkes frem og tilbage i et perlerib mønster og kanterne strikkes rillet. Knaphullerne strikkes løbende i rillekanten. Ærmer og ben strikkes på strømpepinde eller rundpind med magic loop teknik. Mønsteret fra cardiganen og buksekanten fortsætter ned langs benene. Bukserne strikkes højere bagpå ved hjælp af vendepinde og kanten bukkes om undervejs.

   

 • Harmoni Tørklæde

  Harmoni tørklædet er et sjals-tørklæde der strikkes fra den højre spids og sidelæns, der tages ud gennem hele designet og kan strikkes så stort som man vil. Harmoni tørklædet er delt op i to mønstre, et Harlekin og et Columbine. Det strikkes i to tråde, en tråd råsilke og en tråd håndfarvet silkemohair. 

 • Pretty Basic Top

  Pretty Basic Top er en rå men på samme tid en ultra feminin top. Den kan virke lidt ru – men det mærkes absolut ikke, når man har den på. Den kan styles til alt; fx læderbukser, men er absolut perfekt til shorts eller en nederdel eller over et par jeans.

 • Manhattan Blouse

  Manhattan Blouse er både retro og moderne, funky og farverig. Dens udtryk kan tilpasses strikkerens helt personlige præferencer. Opskriften strikkes sidelæns med start i det ene ærme, efterfulgt af først forstykket derefter bagstykket. Til slut strikkes det andet ærme. Blusen har ¾ ærmer med dekorative glimmerkanter i perlestrik og en bådudskæring.

 • Nerven Sjal

  Nerven er designet til min fantastiske ven, Malene, der har levet med sygdommen sclerose i over 27 år. Hun har gennem årene langsomt fået det dårligt og er i dag helt afhængig af sin kørestol. Alligevel føler hun sig heldig fordi det mest er hendes ben, der ikke fungerer, og at hun derfor stadig kan leve et aktivt liv med arbejde og fritidsinteresser.

 • Elefanthue i forklædning

  Butik: KNITlig

  Fin elefanthue til de små der kan sættes hunde eller kaninøre på efter smag.
  Huen har en god pasform og slutter tæt om kinderne og holder varmen på varmen på legepladen.

 • Haralds selebukser

  Butik: Knitgaard

  Haralds selebukser strikkes nedefra, et ben ad gangen, hvorefter benene sættes sammen.

 • Boheme Sweater

  Boheme sweater er en vidunderlig voluminøs mohairsweater med undertoner fra 80`ernes glamour. Den strikkes i dobbelt tråd mohair/silke og er derfor utrolig blød og let.

 • Boheme Sweater Child

  Boheme sweater til børn er en vidunderlig voluminøs mohairsweater med undertoner fra 80`ernes glamour i samme stil som den tilsvarende bluse til voksne. Den strikkes i dobbelt tråd mohair/silke og er derfor utrolig blød og let.

Menu