• Tencel Bamboo “fine” – Go Handmade

  Butik: Kelsgroup

  Hvad er Tencel (Fine)
  Tencel (Fine) er et organisk bæredygtigt natur materiale, der er fremstillet af træflis, primært fra bøgetræer og eukalyptus. Træet er FSC certificeret og stammer fra naturlig udtynding af skove og rester fra anden træproduktion.

  Unikheden i Tencel (Fine)
  Garnet som består af Tencel og Bambus fibre er fra naturens side begge silkeagtige bløde og glatte fibre – som netop gør tråden helt særlig delikat, ja enestående og spændende at arbejde med. Tråden kan nogen steder være mere løs spunden end andre, det er en naturlig del af trådens karakter. Det færdige resultat bliver så lækkert

  Børn vil elske Tencel (Fine) garnet!  
  Det bliver svært at finde et andet garn som er så skånsomt og blidt mod huden, som Tencel (Fine) garnet – børn vil helt sikkert begejstres for følelsen mod huden.

   

  OBS: Vær venligst opmærksom på at der på nogle banderoler står håndvask under vaskeanvisningen. Garnet kan dog uden problemer vaskes i maskinen på 30°C.

 • Drops Flora

  Drops Flora består af 35 % superfin alpaca og 65 % Peruvian Highland uld. Dette garn er varmt og behageligt og har en god formstabilitet. Det vil altså sige at dit arbejde ikke bliver slasket. Derudover er Drops Flora blødt.

 • Titanium Sock

  Butik: Mor&Garn

  75% SW Merino, 25% Nylon

  100g/425m

  Colorway: CherrySunday

  150 DKK
  udsolgt
  Butik: Mor&Garn

  Titanium Sock

  150 DKK
 • Titanium Sock

  Butik: Mor&Garn

  75% SW Merino, 25% Nylon

  100g/425m

  Colorway: EasterEgg

  150 DKK
  Butik: Mor&Garn

  Titanium Sock

  150 DKK

Menu