VELKOMMEN TIL YARNBOOK

Danmarks største markedsplads for garnelskere! Find dit næste projekt eller lad dig inspirere af de mere end 60 designere på portalen fra hele Norden.

Yarnbook er Nordens største markedsplads for garnelskere. Gå på opdagelse i mere end 700 strikkeopskrifter af designere fra hele Norden. Her kan du finde dit næste strikkeprojekt eller søge inspiration blandt de mange opskrifter. Yarnbook er både for dig, der er nybegynder og for dig, der er ekspert. Brug søgemaskinens filtre til at finde lige netop det, der passer dig.

+1000

Produkter til salg

+90

Butikker på Yarnbook

+6500

Brugere oprettet på Yarnbook

+250.000

Unikke besøgende

BRUGERNE SIGER:

ANNI (MEDLEM):

“Det er en nem hjemmeside at “finde rundt i”og man bliver både inspireret og fristet 😊”

KARINA (BRUGER):

“Super nem og overskuelig strikkeportal med mange lækre opskrifter.”

CHARLOTTE (BRUGER):

“Skønt og overskueligt strikkeforum på dansk 😊”

HELLE (BRUGER):

“Lækker side med dejlig overskuelighed”

YARNBOOK OPSTOD AF ET BEHOV

Ideen til Yarnbook udsprang i 2017, da jeg sad i min sofa med mit strikkeprojekt og pludselig fik et stort behov for et online system, hvor jeg kunne gemme al min inspiration og mine købte opskrifter. De lå på daværende tidspunkt spredt ud på alt for mange platforme. Idéen var, at det via gode søgefunktioner skulle være nemt at finde inspiration til kommende garnprojekter, gemme dem og let få organiseret hele sit garnliv og i sidste ende skabe mere tid til at kreere flere garnprojekter.

I slutningen af 2019 valgte jeg at gå videre med idéen. Yarnbook version 1.0 blev lanceret april 2020. Efter en del IT-udfordringer blev Yarnbook 2.0 lanceret i januar 2021. Platformen har siden start været i rivende udvikling og vokser hver dag som tykt og chunky garn på kæmpe strikkepinde.

Maiken Andreasen

Stifter og indehaver af Yarnbook

Menu