• Limfjord Pullover – Samlet (3 stk)

  Designer: Sigknitture

  Limfjord pullover er en elegant strikketrøje med bred hals og elegante manchetter i ærmerne. Opskriften er udviklet ud fra et ønske om at lave en strik som man med lethed kan style til den dag på kontoret. Du kan have den på udenover en skjorte, eller en anden pæn bluse med detaljer ved halsen. Eller tag den på som den er og lad trøjens egne detaljer bære den.

  Limfjord pullover er designet med sildebensstrik i ribben i stedet for klassisk rib. Hertil er der tilføjet knapper for at kunne lukke ribben, da sildeben skal strikkes frem og tilbage. Knapperne giver rig mulighed for at kunne sætte et personligt udtryk og lege med detaljerne.

  Dette er opskriften på alle 3 designs af limfjord – læs mere i beskrivelsen

  65 DKK120 DKK
 • Nordsø Sweater – Samlet (3 stk.)

  Designer: Sigknitture

  Nordsø sweateren er inspireret af hav og blæst.
  Den er derfor designet med store bølger som giver en chunky struktur. Dertil har den fået et elegant twist i form at et hulmønster ved bølgedalene. Du kan hurtigt se mønsteret vokse frem når du strikker og den er sjov og hurtig at strikke fordi den strikkes på store pinde.

  DETTE ER STRIKKEPPSKRIFT PÅ DET Kreative DESIGN AF NORDSØ SWEATER – LÆS MERE I BESKRIVELSEN

  65 DKK120 DKK
 • Glimmerluffer

  Designer: Buelund Designs

  Elegante glimmerluffer til en kold efterårs- vinterdag. Giv vinteren lidt glimmer eller udnyt dit garn fra dit restgarnlager til et par lækre varme vanter.

  20 DKK25 DKK
  Designer: Buelund Designs

  Glimmerluffer

  20 DKK25 DKK

Main Menu