Tusindevis af brugere kan ikke vente med at se, hvad du har i butikken.

FORDELE VED AT BRUGE YARNBOOK

Én registrering giver dig mulighed for at nå ud til tusindevis af garnelskende kunder på Yarnbook.com. Bliv en del af Danmarks største markedsplads, hvor mange tusinde brugere rundt om i verden allerede køber garnopskrifter og tilbehør i høj kvalitet.

Prøv det kvit og frit

Som sælger betaler du DKK 19,- om måneden for at drive butik på Yarnbook. Du får de første 30 dage kvit og frit. Du kan begynde når du vil og ligeledes stoppe med kort varsel.

Nå ud til tusindevis af kunder

Med et enkelt klik kan du hurtigt og nemt begynde at sælge dine produkter. På Yarnbook får du din egen webbutik.

Fri support

Har du brug for hjælp undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere support og vejledning.

BRUG TID PÅ DET DU BRÆNDER FOR

Yarnbook er for dig, der brænder for at designe strikke- og hækleopskrifter samt sælge garn, tilbehør og andet garnrelateret udstyr. Med en butik på Yarnbook kan du bruge tid på det, du brænder for og er bedst til. Vi ønsker at lette din hverdag, så du nemt og hurtigt kan:

- Sælge dine produkter
- Blive markedsført i hele Norden
- Slippe for administrativt bøvl

Brug tid på det du elsker

Din helt egen webshop, hvor du ikke skal tænke på IT-drift og andet administrativt bøvl.

Kom billigt i gang

Du betaler kun DKK 19,- pr. mdr.
+ 15% i transaktionsgebyr pr. salg.

Udbetal med et klik

Med et enkelt klik kan du få udbetalt pengene, når det passer dig. Tilknyt nemt og hurtigt en Stripe-konto på din profil og slip for gebyrer til Yarnbook. Ved bankoverførsel forekommer et administrationsgebyr på DKK 25,- pr. overførsel.

KLAR TIL AT KOMME I GANG?

Vi behandler alle køb med Stripe, en ekstern betalingsplatform, der giver brugerne mulighed for at benytte en række forskellige betalingsmetoder.

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er nogle almindelige spørgsmål om salg på Yarnbook

Hvordan fungerer gebyrerne på Yarnbook?

Det er gratis at ansøge om butik på Yarnbook. Der er tre grundlæggende gebyrer: et fast månedligt gebyr (kr. 19), et transaktionsgebyr (15%) og et administrationsgebyr (kr. 25) pr. udbetaling af indestående penge.

Det koster DKK 19,- at drive butik på Yarnbook uanset, hvor mange produkter du har til salg. Når en af dine produkter sælges, er der et transaktionsgebyr på 15% af salgsprisen, der går til Yarnbook. Gebyret dækker blandt andet over salgsomkostninger og betalingsløsninger.

Hvad skal jeg gøre for at oprette en butik?

Det er let at oprette en butik på Yarnbook. Send en ansøgning afsted (ansøgningen bliver oftest behandlet indenfor 72 timer). Såfremt din virksomhed bliver godkendt, logger du ind på din salgsprofil og vælger et butiksnavn, laver en butiksbeskrivelse. Nu er du klar til at oprette produkter i din butik.

Hvad kan jeg sælge på Yarnbook?

På Yarnbook kan du sælge dine egne strikke- og hækleopskrifter som digitale downloads. Du kan også sælge fysiske produkter, der relaterer sig til strik, hækling og garn – f.eks. håndfarvet garn, maskemarkører, projekttasker eller garnkits til dine opskrifter.

Hvad er krav til fragt, levering og fortrydelsesret på salg af fysiske produkter?

Hvis du sælger fysiske produkter i din butik, vil der automatisk blive tilføjet 49,- i fragt på ordren. Ordren skal sendes 3 dage efter modagelse. Kunden har dernæst 14 dages fortrydelsesret på fysiske produkter efter dansk købelov.

Hvordan bliver jeg betalt?

Betalingen foregår via Stripe eller en bankoverførsel. Du kan oprette dig på Stripe her. Det eneste du skal gøre for at modtage dine penge er at anmode om at få foretaget en udbetalt, når det passer dig. Det gør du via din profil. Yarnbook modregner kr. 25 i administrationsgebyr ved bankoverførsel.

Har jeg brug for et kreditkort for at oprette en butik?

Nej, et betalingskort er ikke påkrævet for at oprette en butik. For at blive verificeret som sælger skal du oplyse dine bankoplysninger eller Stripe-oplysninger, så vi kan udbetale dine penge.

Kan jeg lave kampagner på mine produkter på Yarnbook?

Ja, du kan selv administrere din butik og dermed køre tilbudskampagner, når du selv ønsker det. Hvis du har tilbud, vil de figurer i tilbuds-kategorien og på den vis vil din kampagne blive promoveret. Din opskrift vil ligeledes få et lille mærke i hjørnet, der angiver rabatten i procent, så det er tydeligt og nemt at se både rabatprocenten, førprisen samt tilbudsprisen.

Har du stadig spørgsmål? Kontakt os gerne.

Menu