• Loveknit restejakke

  Butik: Loveknit

  Nu kan du få brugt alle dine garnrester! her er der lagt op til at du kan blande alle dine rester og skabe dit eget unikke udtryk.

 • Kairi Top

  Inden du går i gang med at strikke: Toppen strikkes oppefra og ned i retriller. Det vil sige, at der strikkes frem og tilbage på rundpinden. Toppen konstrueres med raglanudtagninger over bærestykket på pind 10. Hals og kroppens ”rib” strikkes på pind 3,5 og til sidst sys toppen sammen på ryggen. 

 • Kairi Dress

  Inden du går i gang med at strikke: Kjolen strikkes oppefra og ned i retriller. Det vil sige at der strikkes frem og tilbage på rundpinden. Kjolen konstrueres med raglan udtagninger over bærestykket på pind 10. Halsens ”rib” strikkes på pind 3,5 og til sidst sys krop og ærme sammen med split søm.

 • Betty cardigan lang

  Butik: knititaway

  Cardiganen er en lang model. Cardiganen er strikket nedefra og op. Skuldrene er strikket sammen og efterfølgende samles der masker op til ærmer. Alle kanterne er ombukket og strikket/syet ned.

 • Kairi Sweater

  Inden du går i gang med at strikke Sweateren strikkes oppefra og ned i retriller. Det vil sige at der strikkes frem og tilbage på rundpinden. Sweateren konstrueres med raglanudtagninger over bærestykket på pind 10. Hals, krop og ærmets ”rib” strikkes på pind 3,5 med udvalgt basis tråd og til sidst sys krop og ærme sammen. 

 • Volu cardigan

  Butik: knititaway

  Cardiganen er strikket oppefra og ned. Man starter med at strikke første del af rygstykket hvorefter man samler masker op til skulder. Herfra formes forstykkerne som senere samles med resten af kroppen. Ærmerne samles op i ærmegabet og strikkes ned samtidig med at man strikker en stor snoning ned langs ærmet.

  Knapstolperne/ribkanten er opsamlet masker der strikkes i rib.

  Sweateren har et positive ease på ca. 20-25 cm. Dvs. ved brystmål på ca. 85 strikkes en S.

  Butik: knititaway

  Volu cardigan

  45 kr.
 • Volu sweater

  Butik: knititaway

  Opskrift:

  Sweateren er strikket oppefra og ned. Man starter med at strikke første del af rygstykket, hvorefter man samler masker op til skulder. Herfra formes forstykkerne og halsen. For- og bagstykket strikkes sammen og kroppen strikkes rundt. Ærmerne samles op i ærmegabet og strikkes ned samtidig med at man strikker en stor snoning ned langs ærmet.

  Halskanten er opsamlet masker der strikkes rib, ombukkes og sys ned.

  Sweateren har et positive ease på ca. 20-25 cm. Dvs. har man et brystmål på ca. 85 strikkes en small.

  Butik: knititaway

  Volu sweater

  45 kr.
 • Betty sweater

  Butik: knititaway

  Opskrift:

  Denne sweater er strikket nedefra og op. Ærmerne er kortet en smule af men kan selvfølgelig strikkes længere efter ønske. Alle kanterne er ombukket og strikket/syet ned. Sweateren er rummelig og har et positive ease på ca. 10-15 cm dvs. er dit brystmål 90 cm strikker du en small.

  Butik: knititaway

  Betty sweater

  45 kr.
 • Betty cardigan

  Butik: knititaway

  Cardiganen er en kort model. Både ærme og kropslængden er kortet af, men kan selvfølgelig strikkes længere efter ønske. Cardiganen er strikket nedefra og op, skulderne er strikket sammen og efterfølgende samles der masker op til ærmer. Alle kanterne er ombukket og strikket/syet ned.

  Butik: knititaway

  Betty cardigan

  45 kr.
 • Bichon Kjolen

  Bichon kjolen er en enkel og oversized kjole, med fine detaljer såsom hæklet halskant og ærmer med ballon effekt. Kjolen strikkes ovenfra og ned, så den kan prøves på undervejs og tilpasses som ønsket.

  Kun for medlemmer

  Bichon Kjolen

  Kun for medlemmer
 • Konfettisweater

  Konfettisweater har en oversized pasform og er det perfekte projekt hvis du står med en masse mohairrester.

 • Build a Pillow

  Butik: Yarnbook

  Build a pillow er inspireret af de nordiske teknikker og udtryk, der hitter lige for tiden. En opskrift, som giver dig mulighed for, virkelig at skabe din heltegen unikke pude. Først vælger du det mønster, din pude skal strikkes i, og derefter vælger du den måde, du vil aflukke/samle din pude på. Sammen med et stort udvalg af farver, kan der opstå rigtig mange varianter af netopdisse puder.

  Kun for medlemmer
  Butik: Yarnbook

  Build a Pillow

  Kun for medlemmer
 • Rød Fluesvamp

  Her finder du en opskrift på den karakteristiske postkasserøde Rød Fluesvamp. Opskriften indeholder både instruktioner til den lille og den store Rød Fluesvamp.

 • Céline Blouse

  Céline Blouse er en enkel, smuk og feminin bluse strikket i vrangmasker. Blusen er en kort model med markerede skuldre med en let puffende effekt, samt ærmer, der afsluttes lige under albuen. Blusen samt ærmerne afsluttes nedadtil af en dobbelt ribkant. 

 • Fluctus

  Sweateren er en let og luftig sweater med en mellemhøj hals. Den er strikket med skiftevis 3 mm og 10 mm strikkepinde for at give det luftige udtryk. Fluctus strikkes med to tråde; én tråd uld og én tråd mohair. Modellen strikkes oppefra og ned.

  Fluctus

  50 kr.
 • Kornelia Tæppe

  Tæppet strikkes frem og tilbage på en lang rundpind.
  Mønstret i tæppet strikkes ud fra et diagram. Der er i opskriften udførlig forklaring til hvad symbolerne i diagrammet betyder, så det er lige til at gå til – selv for den knapt så erfarne strikker.

 • Flora Vest

  Butik: Strik Nu

  Vesten er med rund hals og strikket med 3 tråde i glatstrik med garn fra Gepard Garn. Jeg har brugt 1 tråd MOHAIR BOHEME og 2 tråde KID SETA. Ribkanten er strikket kun med MOHAIR BOHEME. Vesten strikkes på rundpind op til ærmegabet. Den er super blød og nem og hurtig at strikke på pinde 10.

  Butik: Strik Nu

  Flora Vest

  40 kr.
 • Easy peasy

  Butik: Strik Nu

  Den super nemme og hurtige sweater er strikket nede fra på rundpind 10. Modellen er enkel og tidløs og kan derfor nemt bruges til både kjoler, jeans og nederdele. Super blød og luftig er den også.

  Butik: Strik Nu

  Easy peasy

  40 kr.
 • Colori Sweater

  Butik: Strik Nu

   

  Sweateren er hurtigt strikket på p. 10. Der strikkes med 3 tråde. 1 uldtråd og 2 tråde Kid Seta. Sweateren er let at strikke – glatstrik på rundpind op til ærmegabet. Så fin til både jeans,  lange nederdele eller over en kjole.

  Butik: Strik Nu

  Colori Sweater

  40 kr.
 • Colori Barn

  Butik: Strik Nu

  Friske striber til friske børn. Denne sweater er strikket med 3 tråde: 1 tråd Sømandsgarn og 2 tråde Kid Seta på p 10 mm. Der strikkes nedefra og op på rundpind indtil ærmegabet.  Den er hurtig og nem at strikke

  Butik: Strik Nu

  Colori Barn

  40 kr.
 • Rusty Sweater

  Butik: Strik Nu

  Modellen er oversize med dybe ærmegab og lavt tilsatte ærmer. Strikket nede fra. Nem og hurtig at strikke på tykke rundpinde op til ærmegabet. Alpacaen er super blød og giver en let og luftig sweater. Den tynde Spinnitråd sammen med giver stabilitet.

   

   

  Butik: Strik Nu

  Rusty Sweater

  40 kr.
 • VesterbyCrea.No.06

  VesterbyCrea.No.06 er en klassisk kortærmet sweater. Modellen strikkes oppefra og ned.

 • VesterbyCrea.No.01

  vesterbycrea.no.01 er en klassisk kort sweater med en oversize pasform. Modellen strikkes oppefra og ned.

 • Majas Cardigan

  Majas Cardigan strikkes nedefra og op, i dobbelttråd Alpaca Bris fra Viking Garn. Cardiganen strikkes i glatstrik, med en ribkant både i bunden, på ærmerne og i halsen.
  Opskriften indeholder muligheder for knaphuller, som strikkes i. Dette kan også fravælges.

Menu