• Camp cardigan

  Butik: knititaway

  Dette er en meget chunky cardigan strikket i kraftigt garn på store pinde. Den er strikket oppefra og ned. Ærmerne er samlet op og strikket ned. Knapstolpekanten er samlet op og strikket i rib. Cardiganen er en oversize model uden knapper.

  Butik: knititaway

  Camp cardigan

  45 kr.
 • Lottagenseren

  Butik: fabstrikk

  Lottagenseren er en fluffy oversized genser som er enkel og rask å strikke!

  Butik: fabstrikk

  Lottagenseren

  50 kr.
 • Emma Top

  Inden du går i gang med at strikke: Toppen strikkes oppefra og ned på rundpind. Den er konstrueret med 5 læg rund i halskraven som giver kroppen vidde og gør at volumen falder kontrolleret ned over kroppen. Kroppen afsluttes med drejet rib, lægen sys sammen i hånden og tid sidst afsluttes kraven med en feminin sløjfe i nakken.

 • Fastest

  Fastest er et halsrør der kan strikkes på bare en times tid. Der kan vælges mellem 4 størrelser. Det er et sjovt og hurtigt projekt, der passer perfekt til efterår og vinter.

  Mønsteret er både skrevet og vist med diagram. Opskriften passer godt til tykt og meget tykt garn eller flere tråde strikket sammen.

  Kun for medlemmer

  Fastest

  Kun for medlemmer
 • Barbaravesten

  01
  Butik: fabstrikk

  Har du vanskeligheter med å velge farge til en vest? Da er Barbaravesten perfekt!

  Kun for medlemmer
  Butik: fabstrikk

  Barbaravesten

  Kun for medlemmer
 • Rød Fluesvamp

  Her finder du en opskrift på den karakteristiske postkasserøde Rød Fluesvamp. Opskriften indeholder både instruktioner til den lille og den store Rød Fluesvamp.

Menu