• Efterårs Huen

  Efterårs Huen er strikke i to tråde på p. 6,5 mm.  Den kan strikke med enten en kant almindelig rib eller en kant halvpatent. Huen kan bæres enten som en baggy hue eller giv kanten et buk og bær den som en tophue. Opskriften er begyndervenlig og du bliver guidet gennem arbejdet, der kan strikke helt enkelt, samtidige er der mulighed for tilvalg af teknikker som italiensk opslag og halvpatent.

 • Jade Boot Cuffs

  Jade Boot Cuffs består af et simpelt ribmønster. Boot cuffs bruges i støvlekanten og er den perfekte i-sidste-øjeblik gave.

  Kun for medlemmer

  Jade Boot Cuffs

  Kun for medlemmer
 • Ruby Boot Cuffs

  Ruby Boot Cuffs består af et glatstrikket stykke omgivet af ribkant. Boot cuffs bruges i støvlekanten og disse passer godt til hele familien.

  Kun for medlemmer

  Ruby Boot Cuffs

  Kun for medlemmer
 • Belsley Cowl & Scarf

  Belsley er designet så det giver dig mulighed for at vælge mellem halsrør, dobbelt halsrør eller et klassisk halstørklæde. Dit halsrør eller halstørklæde kan blive lige så unikt, som du ønsker, og er en fantastisk måde at få brugt dine garnrester på. Der er mulighed for 3 bredder, 3 længder og 3 designs, som frit kan mikses.

  Belsley er et unisex-design, der kan strikkes i både feminine og maskuline farver. Et godt mønster til hele familien.

  Kun for medlemmer

  Belsley Cowl & Scarf

  Kun for medlemmer
 • Scarlet Hug

  Scarlet Hug er en hue der består af simple snoninger og som passer til hele familien. Dette er et sjovt og hurtigt projekt, der passer perfekt til efteråret og vinteren. Mønsteret er både skrevet og vist i et diagram.

  Kun for medlemmer

  Scarlet Hug

  Kun for medlemmer
 • Wee Loveable

  Wee Loveable er en babysweater, der er lynhurtigt strikket – det kan gøres på en time eller to, fra start til slut. Den er strikket oppefra og ned, og så har den kun to ender, der skal hæftes.

  Kun for medlemmer

  Wee Loveable

  Kun for medlemmer
 • Rød Fluesvamp

  Her finder du en opskrift på den karakteristiske postkasserøde Rød Fluesvamp. Opskriften indeholder både instruktioner til den lille og den store Rød Fluesvamp.

 • Efterårs Børne Halsedissen

  Efterårs Børne Halsedissen er en dejlig lille lun sag til under jakken, der sikre varme på hals, nakke og bryst selvom jakken ikke er lynet helt op. Børne Halsedissen er i samme serie som Efterårs vesten / Trøjen, Halsedissen og huen. Teamet er Halvpatentstrikken der former en smuk trekant. Børne Halsedissen strikkes i to tråde, 1 tråd uld og 1 tråd alpaka på p. 6,5.

 • Efterårs Vesten / Trøjen

  I denne opskrift får du både en vest- og en trøjeopskrift. 2 i 1 🙂 Efterårs Vesten / Trøjen strikkes oppe fra og  ned. Designet er simpelt og stadig med fine detaljer som Saddelskulder, den smukke trekant på for og bagstykke, som skabes i Halvpatent strik.  Vendepinde på bagsiden, så Vesten / Trøjen bliver længere bagpå.

 • Efterårs Halsedissen

  Efterårs Halsedissen er en del af  Efterårs serien, bestående af Halsedissen, Vest/Trøje, Hue og Børne Halsedisse. Det gennemgående tema er halvpatent strik, der danner en fin trekant på for og bagstykke. Halsedissen bruges under jakken eller frakken til at varme både halsen og lidt ned af nakken og brystkassen.

 • Arktis Sweater

  Butik: Faroeknit

  Fin sweater til børn i størrelsen 2-10 år.

  Butik: Faroeknit

  Arktis Sweater

  45 kr.
 • Gnister Baby Blanket

  Gnister er et babytæppe med et smukt vævestrikmønster i tre farver. Vævestrikken får farverne til at fremstå som gnister imellem hinanden, deraf navnet.

Menu