Skal dit hjem også pyntes op med flotte planteophæng?

Potteplanter i planteophæng af macramé

Har du også lagt mærke til de håndflettede planteophæng i boligmagasiner, på de sociale medier eller måske i private hjem? Macramé – også kendt som knytning – er et håndværk som i øjeblikket ses flere og flere steder og på denne workshop kan du lære, hvordan man gør og endda få dit helt eget planteophæng med hjem.

Med workshoppen ‘Lær Macramé’ står Sara Seidelin fra norneliv/norne.dk klar til at hjælpe dig i gang med den populære knytning. Her vil du lære de 5 mest anvendte knuder i Macramé, samt hvordan du sammensætter dem til et planteophæng. Med dig hjem får du dit færdige ophæng i økologisk bomuldsreb fra norne®, en trykt opskrift på et planteophæng samt teknikker, så du selv kan udforske Macraméens verden bagefter.

Sara elsker Macramé og er selv i gang med en stor vægdekoration i et tykt reb for et flot og anderledes udtryk. Med rødder i smilets by, ser hun frem til en lærerig, interessant og hyggelig weekend i garnets tegn, hvor du kan gå hjem med et smukt planteophæng, som du stolt kan vise frem.

Se mere om workshoppen, hvor du kan lære macramé, her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu