Strikke- og hæklecaféer styrker fællesskabet

Strikketøj og garn

Kom med til hyggelige garncaféer under YARNDAYS 2022. Her kan du mødes med andre garnfolk over strikkepinde og hæklenåle. Der vil være fokus på hygge og garnsnak, hvor du kan snakke med sidemanden og blive inspireret af deres garnprojekt eller stil. Der vil være kaffe og te på kanden og lidt godt til ganen. Er du kørt fast i dit garnprojekt eller har du kastet dig ud i en ny teknik, vil der være rig mulighed for at få hjælp.

Fredag afholdes første strikke- og hæklecafé i godt selskab med strikkedesigner Janie fra Belongstomymom. Under strikke- og hæklecaféen vil Janie fortælle lidt om Belongstomymom, som hun har sammen med sin datter, der har tendens til at gå på opdagelse og låne tøj i Janies skab, deraf navnet. Du kan se og høre mere om deres designs, som er kendetegnet af mange fine detaljer.

Om lørdagen vil strikkedesigneren Sofie fra CreCre byde velkommen til strikke- og hæklecafé, hvor du kan høre mere om hendes designs, få hjælp dit igangværende projekt og finde inspiration til dit næste projekt. Sofie glæder sig til at mødes med dig omkring strik og garn til nogle hyggelige og inspirerende timer på Aarhus Ø. Selv har Sofie givet sig i kast med hønsestrik i sit seneste projekt, hvor hun ellers har arbejdet mest med strukturstrik.

Den sidste strikke- og hæklecafé afholdes søndag, hvor man igen kan få hjælp til sit igangværende projekt og en god kop kaffe eller te.

Kom med til strikke- og hæklecafé til YARNDAYS og vis os, hvad du arbejder på lige nu. Se mere om caféerne og vores andre events her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu