• Papaver bluse

  Butik: KNITlig

  Papaver bluse er en ribstrikket bluse uden ærmer, vest eller top alt efter hvordan du ønskerat bruge den. Den gør sig nemlig rigtig fint både alene, over en kjole eller langærmet t-shirt. Den er konstrueret med tanke om din figur og du bestemmer derfor din størrelse ud fra dit taljemål. Blusens v-udformning gør at din barm bliver omfavnet og fremhævet på smuk vis.

  Butik: KNITlig

  Papaver bluse

  50 kr.
 • Winter Gloves

  Winter Gloves er et par simple vanter, som strikkes fra fingerspidserne og frem mod skaftet.

 • Vegas Hue

  Butik: Yarnbook

  Vegas hue er en klassisk glatstrikket hue med striber af glimmer. Den har en dobbelt ombukket kant og luner derfor rigtig godt om ørerne. Den strikkes nedenfra og op mod toppen.

  Kun for medlemmer
  Butik: Yarnbook

  Vegas Hue

  Kun for medlemmer
 • The Daisy Scarf

  Tykt, lunt og lækkert tørklæde i dobbeltstrik, så begge sider fremstår som retsiden. Tørklædet strikkes rundt. Det er strikket med små Daisy Flowers. Opslagskanten og aflukningen fremstår ens. Tørklædet passer til The Daisy Beret.

 • The Daisy Beret

  Hyggelig Beret i lidt anderledes stil og facon. Den passer til The Daisy Scarf. Den er strikket med dobbeltkant & Daisy Flowers.

   

 • The Daisy Jacket

  Lun og lækker jakke, som kan bruges hele året rundt. Den er strikket oppefra og ned, med Daisy blomster på hele ryggen. Daisy blomsterne går igen indeni lommerne.

 • Forest Balaclava

  Forest Balaclava er en løs hoodie, i et fedt rib mønster. Huen strikkes frem og tilbage på rundpind, oppefra og ned, med udtagninger langs bagsiden af hovedet for at given huen form. Derefter samler man arbejdet, for til sidst at strikke en icord i bunden og langs hovedåbningen. Prøv gerne huen på undervejs, for at tilpasse hvor lang den skal være. Jo længere, jo mere baggy og løs en hoodie vil du få, frem for en tætsiddende hoodie.

   

 • Belsley Cowl & Scarf

  Belsley er designet så det giver dig mulighed for at vælge mellem halsrør, dobbelt halsrør eller et klassisk halstørklæde. Dit halsrør eller halstørklæde kan blive lige så unikt, som du ønsker, og er en fantastisk måde at få brugt dine garnrester på. Der er mulighed for 3 bredder, 3 længder og 3 designs, som frit kan mikses.

  Belsley er et unisex-design, der kan strikkes i både feminine og maskuline farver. Et godt mønster til hele familien.

  Kun for medlemmer

  Belsley Cowl & Scarf

  Kun for medlemmer
 • The City Slipover

  Lun, men samtidig luftig slipover. Slipoveren strikkes i 1 tråd Filcolana Pernilla i patentstrik.

 • Fibonacci Winter Matching Set

  Et tørklæde i vinterklare farver, med tilhørende hue. Tørklædet er strikket i en tråd Silk Mohair, og huen er strikket i to tråde Silk Mohair.

 • Miss Sophie’s Cardigan

  En cardigan strikket i halvpatent. Cardiganen strikkes oppefra og ned, og knaphulskanten er strikket i dobbeltstrik, så den ingen vrangside har. Cardiganen er strikket i en tråd alpakka og en tråd Silk Mohair.

 • Skywalker Socks

  Disse feminine strømper er strikket oppefra og ned med dobbelt rib, kilehæl og de skønneste ‘fluffy’ flæser, som på fineste vis tryller dine mohair-rester om til små skyer. Opskriften gør ikke brug af ‘pinde-nummer’, så den er nem at gå til lige meget hvilke slags pinde du strikker strømper på.

 • Nocturnal hat

  Nocturnal hat er et perfekt lille flerfarvet projekt til de mørke og kolde måneder. I opskriften er der anvendt det skønne uspundne garn Nutiden fra svenske Höner och Eir, som giver hatten et skønt uldent udtryk. Men selvsagt kan alt andet uldent garn, der møde strikkefastheden anvendes – det ville være oplagt at gå på jagt i garnlageret efter garn til dette lille projekt.

 • Manhattan Blouse

  Manhattan Blouse er både retro og moderne, funky og farverig. Dens udtryk kan tilpasses strikkerens helt personlige præferencer. Opskriften strikkes sidelæns med start i det ene ærme, efterfulgt af først forstykket derefter bagstykket. Til slut strikkes det andet ærme. Blusen har ¾ ærmer med dekorative glimmerkanter i perlestrik og en bådudskæring.

 • Fredes elefanthue

  Fredes elefanthue har en semiløs pasform, dvs. uden negativt ease. Elefanthuen strikkes i 3 omgange; Først strikkes kraven oppefra og ned, hvorefter opslagsmaskerne samles op og huen strikkes nedefra og op. Til sidst samles der masker op langs ansigtsåbningen hvor der strikkes en dobbelt ribkant.

 • Sølvers smækbukser

  Butik: KNITlig

  Sølvers smækbukser er et par super flotte og meget anvendelige smækbukser som kan bruges til både piger og drenge.
  Bukserne kan bruges i en længere periode end normalt babytøj pga. udformningen. Du kan med fordel også brætte ben kanten op i starten.

 • Sølvers tophue

  Butik: KNITlig

  Sølvers tophue er en fin top hue til de små, den har en lille detalje med fletningen rundt om huen.
  Huen strikkes på en lidt anderledes måde, hvilket er en sjov lille detalje.
  Huen strikkes rundt og har ingen syninger, der kan monteres pompom på efter ønske

  Butik: KNITlig

  Sølvers tophue

  30 kr.
 • KNITlig Headband

  Butik: KNITlig

  Et enkelt og smart pandebånd der passer fra ca. størrelse 8år

  Pandebåndet har en god pasform, da du til sidst syer et elastik i som holder pandebåndet på plads. Pandebåndet kan strikkes både med og uden snoninger.

   

  Butik: KNITlig

  KNITlig Headband

  30 kr.
 • Hadsten Huen

  Hadsten Huen er en dejlig varm og ikke for tyk elefanthue til de små. Størrelserne går fra helt små babystørrelser til de små skolebørn.

 • Poème Blouse

  Poème Blouse er en enkel, smuk og oversized bluse. Blusen strikkes i 4 tråde silke mohair, og den er blød og let. Blusen er en vid model med drop-down shoulders og brede, lige ærmer. Poème Blouse strikkes oppefra og ned.

Menu