• Nordsø Tee

  Nordsø Tee er en del af vores nordsø-serie, som er inspireret af hav og blæst. Den er derfor designet med bølger på ærmerne, som giver en chunky struktur og et fint hulmønster ved bølgedalene. Du kan straks se mønsteret vokse frem når du strikker og den er sjov og hurtig at strikke.

   

  I strikkeopskriften til Nordsø Tee, er der detaljeret beskrevet hvordan du laver dobbel halskant, raglan og bølgemønster. Der er også indlagt hjælp til at tilpasse opskriften, hvis du f.eks. gerne vil strikke den med en bred hals.

   

  Strikkeopskriften egner sig også godt til begyndere, da opskriften er meget simpel, når først man har fanget fremgangen i bølgemønsteret. Skulle der opstå udfordringer eller uklarheder, kan du altid bare skrive over Instagram, så vil jeg hjælpe dig videre.

   

  I opskriften finder du masser af illustrationer som hjælper dig sikkert i mål. Hertil er opskriften opsat så den let kan læses på telefon eller tablet. Så i stedet for den klassiske printer-venlige a4 sider med to spalter, får du en pdf med stor tekst så det kan læses uden at skulle zoome på telefonen. Hertil er den størrelse du strikker i fremhævet, så du ikke går fejl af tallene og der er både interne links i opskriften til at sikre den bedste oplevelse og links videre til vores videoer på YouTube netop dér hvor du skal bruge dem.

   

  Pind: 4 mm

  Strikkefasthed: 20 m x 10 cm

  Garn: læs beskrivelsen nedenfor

  40 kr.50 kr.

  Nordsø Tee

  40 kr.50 kr.
 • VesterbyCrea.No.29

  VesterbyCrea.No.29 er en sweater strikket med strukturstrik og raglan udtagninger. Modellen strikkes oppefra og ned.

 • Basic Cardigan

  Denne cardigan er lun og blød for den lille ny. Den er enkel og nem at strikke. Cardiganen er strikket med lange ærmer og en ribstrikket bort med knapper.

 • Nordsø Sweater – Detalje

  Nordsø sweateren er inspireret af hav og blæst.
  Den er derfor designet med store bølger som giver en chunky struktur. Dertil har den fået et elegant twist i form at et hulmønster ved bølgedalene. Du kan straks se mønsteret vokse frem når du strikker og den er sjov og hurtig at strikke fordi den strikkes på store pinde.

 • Nordsø Sweater – Samlet (3 stk.)

  Nordsø sweateren er inspireret af hav og blæst.
  Den er derfor designet med store bølger som giver en chunky struktur. Dertil har den fået et elegant twist i form at et hulmønster ved bølgedalene. Du kan hurtigt se mønsteret vokse frem når du strikker og den er sjov og hurtig at strikke fordi den strikkes på store pinde.

  DETTE ER STRIKKEPPSKRIFT PÅ DET Kreative DESIGN AF NORDSØ SWEATER – LÆS MERE I BESKRIVELSEN

 • Nordsø Sweater – Kreativ

  Nordsø sweateren er inspireret af hav og blæst.
  Den er derfor designet med store bølger som giver en chunky struktur. Dertil har den fået et elegant twist i form at et hulmønster ved bølgedalene. Du kan straks se mønsteret vokse frem når du strikker og den er sjov og hurtig at strikke fordi den strikkes på store pinde.

 • Sia totebag

  Sia totebag er en taske der kan rumme lidt af det hele.
  En super fin mulepose, når man skal på farten.

  Kun for medlemmer

  Sia totebag

  Kun for medlemmer
 • Amsterdam Sweater

  Amsterdam Sweater er en superlet og luftig trøje i str. XS til 3XL, strikket i det blødeste garn, perfekt til en hyggelig søndag. Sweateren strikkes oppefra og ned i ét stykke, hvilket giver ganske få tråde, der skal hæftes!

 • Grand Canyon Sweater

  Grand Canyon Sweater er en tætsiddende, fin og let sweater med flæse-detaljer og ærmer i halv længde. Den er perfekt til sommeraftener eller lune forårs- og efterårsdage og fungerer lige godt sammen med et par afslappede bukser som med en fin nederdel.

 • Buenos Aires Tee

  Buenos Aires Tee er en relativt tætsiddende, let og funky top med store flæser over skuldrene og korte ærmer. Den er perfekt til sommeraftener eller varme forårs- og efterårsdage. T-shirten kommer i syv forskellige størrelser; fra XXS til 2XL.

 • Eternal Sunshine Sjal

  Eternal Sunshine Sjal er et florlet sjal med et fint hulmønster og glatstrik samt en dekorativ kant. Sjalet kan strikkes i alt fra let lace garn til kraftigere DK garner; det ændrer markant udtryk og størrelse afhængig af det garn og den pindestørrelse, du vælger.

 • Copenhagen Sweater

  Copenhagen Sweater er en vamset og lun trøje, hvis design kan være både slimfit eller poset, afhængig af hvilken størrelse du vælger ift. din højde.

 • Paris Sjal

  Paris Sjal er opkaldt efter det smukke og diskrete garn, jeg har brugt til opskriften. Garnet fra La Bien Aimée hedder La Belle Epoque og vækker minder om en svunden tid, hvor Frankrig oplevede en æra med opfindelser og optimisme.

  Paris Sjal

  40 kr.
 • Buenos Aires Blouse

  Buenos Aires Blouse er en relativt tætsiddende, let og funky bluse med flæser over skuldrene og ¾ lange ærmer. Den er perfekt til sommeraftener eller varme forårs- og efterårsdage.

 • Strikkestudios rullekrave

  Butik: KNITlig

  En simpel og let strikket rullekrave med et bredt ribmønster for neden og på både hals og ærmer.
  Modellen er tætsiddende på armene og mere løstsiddende på kroppen. Rib mønsteret samt garnet gør at trøjen bliver elastisk og dermed let tilpasser sig din facon.

 • Venus Vest

  Butik: KNITlig

  Venus Vesten er let at strikke, den har mønster men indeholder ingen vrangmasker.
  Du kan vælge at strikke den med lav eller høj hals, derudover bestemmer du også selvom du vil sætte en knap i nakken for at holde nakken sammen, eller om du ønsker at sy den sammen.

  Butik: KNITlig

  Venus Vest

  50 kr.

Menu