• Moss & Stripes Cardigan

  Denne model strikkes oppefra og ned – hvilket gør det let at tilpasse længen på

  ærmerne og kroppen. Modellen er strikket med raglanærmer og i et mønster

  bestående af glatstrik, ret riller og perlestrik. Foran på cardiganen er der en ribkant,

  som strikkes med kantmaske.

 • Leonora Sweater

  Leonora Sweater er en feminin trøje med skørt og et mønster på forstykket, som består af perlestrik og et simpelt hulmønster. Sweateren strikkes oppefra og ned, med ombukket hals, vendepinde i halsudskæringen, raglanudtag til ærmerne, mønster på forstykket og med et skørt fra taljen og ned.

 • Begynder Dragten

  Begynder Dragten er en enkel, elegant og blød dragt, til de kære små. Alle kanterne og ned langs siderne, består af et fint perlestrikket mønster. Resten af dragten strikkes ovenfra og ned i glatstrik, helt monteringsfri.

 • Begynder Kysen

  Begynder Kysen er en enkel, elegant og blød kyse, til de kære små. Kanterne består af et fint perlestrikket mønster, og resten af kysen består af glatstrik.

 • Summer Night Cardigan

  Sød og enkel sommerlet cardigan, der er enkel at strikke. Kraven er strikket dobbelt og over brystet er der et enkelt og nemt struktur mønster.

 • Blokhus Sweater

  Blokhus Sweater er en løstsiddende raglansweater med en længere rib turtleneck.
  Sweateren er strikket oppefra og ned på en pind 4,0 mm, i henholdsvis alm. rib og perlerib. Selve kanter på for- og bagstykke, samt på ærmer er strikket i glatstrik, og syet om til vrang efterfølgende. Desuden er sweateren designet med slids i begge sider.

 • Alvas flæsebuks

  Alvas flæsebuks strikkes oppefra og ned. Ved brug af vendepinde strikkes forstykket foran. Buksedragten deles ved skridtet og strikkes direkte ud i benene, ét ad gangen. Til sidst samles der op rundt om kroppen hvorpå der strikkes en elegant flæse i perlestrik. Stropperne strikkes med i-cord direkte på kroppen. Buksedragten er derved monteringsfri.

 • Butterfly og sløjfer

  Opskrift samling på 6 butterfly og sløjfer.

 • Lille Ava

  Butik: Mama Mink

  Ava er en fin og blød cardigan med trekvarte ærmer og et løst fit, der gør den egnet til brug som sommerjakke.

  Ava strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger og knaphuller, der strikkes løbende.

  Butik: Mama Mink

  Lille Ava

  45 kr.
 • My Gift to You

  My Gift to You er en klassisk cardigan til både piger og drenge. Den er strikket oppefra og ned med knaplukning i siden.

  Kun for medlemmer

  My Gift to You

  Kun for medlemmer
 • Build a Pillow

  Butik: Yarnbook

  Build a pillow er inspireret af de nordiske teknikker og udtryk, der hitter lige for tiden. En opskrift, som giver dig mulighed for, virkelig at skabe din heltegen unikke pude. Først vælger du det mønster, din pude skal strikkes i, og derefter vælger du den måde, du vil aflukke/samle din pude på. Sammen med et stort udvalg af farver, kan der opstå rigtig mange varianter af netopdisse puder.

  Kun for medlemmer
  Butik: Yarnbook

  Build a Pillow

  Kun for medlemmer
 • Frigg Sweater

  Butik: Strik Nu

  Frigg Sweater

  Butik: Strik Nu

  Frigg Sweater

  40 kr.
 • Tekstur Sweater

  Tekstur Sweateren er et godt restegarnsprojekt. Brug din enlige nøgler eller smårester. I opskriften er angivet den præcise garnmængde inklusiv en garnreste-formel, så du selv kan beregne, hvor mange gram du skal bruge, hvis dit garn løber færre eller flere meter end det anbefalede!

  Sweateren strikkes oppefra og ned på pind 4,5 mm udfra metoden contiguous.

 • Kaptajnens slipover

  Butik: Yarnbook

  Kaptajnens slipover er strikket oppefra og ned. Først strikkes det øverste af ryggen og herefter højre og venstre forstykke. Til sidst samles ryg og forstykke på en rundpind og resten af kroppen strikkes rundt. Der samles masker op i halskanten og i ærmegabene. Der afsluttes med italiensk aflukning.

  Kun for medlemmer
  Butik: Yarnbook

  Kaptajnens slipover

  Kun for medlemmer
 • Merkur vest

  Butik: KNITlig

  En vest med masser af feminine detaljer og smukke mønstre. Der strikkes i både netpatent og perlestrik.

  Butik: KNITlig

  Merkur vest

  50 kr.
 • Mulighedernes Balaclava Junior

  Mulighedernes Balaclava Junior indeholder flere opskrifter i en, alle med mange fine detaljer. Opskriften er skrevet begyndervenligt, så selv de nye strikkere kan være med. Balaclavaen strikkes nede fra og op, og afsluttes med en fin kant rundt langs åbningen, her kan man vælge at lave en I-cord kant eller en rib kant.

 • Mulighedernes Balaclava

  Mulighedernes Balaclava indeholder flere opskrifter i en, alle med mange fine detaljer. Opskriften er skrevet begyndervenligt, så selv de nye strikkere kan være med. Balaclavaen strikkes nede fra og op, og afsluttes med en fin kant rundt langs åbningen, her kan man vælge at lave en I-cord kant eller en rib kant.

 • Ella sweater

  Butik: Lavendels

  Tyk, varm og samtidig let er denne skønne Ella-sweater. Og vigtigt – den er superblød og kradser ikke!

  Butik: Lavendels

  Ella sweater

  40 kr.
 • Idas sommerkjole

  Butik: Woolmind

  Idas sommerkjole er en sød sommerkjole, der skal sidde lidt løst på kroppen. Den strikkes oppefra og ned, så længden kan tilpasses, den længde man ønsker. Idas sommerkjole strikkes med et fint gittermønster på bærestykket. Vær opmærksom på at originalgarnet strækker sig lidt i vask.

  Butik: Woolmind

  Idas sommerkjole

  45 kr.
 • Rosemarie Leggings

  Rosemarie Leggings strikkes i dobbelt perlestrik med et hulmønster ned langs ydersiden på hver ben. Leggingsne har en løbegang i rib øverst, hvor der føres en bred elastik igennem. Der strikkes vendepinde bagpå for at opnå en god pasform. Rosemarie leggings strikkes på rundt og i ét stykke og kræver derfor kun et minimum af montering.

 • Karla babytæppe

  Et sødt babytæppe med hulmønster beskrevet i mønsterdiagram.

  Kanten strikkes på til sidst, hvor der laves den fine bølgekant hele vejen rundt.

   

 • Ellens Perletrøje

  En blød trøje, strikket oppe fra og ned med perlemønster i striber. Halskanten strikkes på til sidst og på krop og ærmer lukkes der af i icord kanter. Bærestykket strikkes frem og tilbage indtil den samles i slidsen i trøjens højre side, hvor efter der strikkes rundt.

 • Perlecardigan junior

  En sød cardigan, der strikkes oppefra og ned med mønster i perlestrik. Cardiganen strikkes frem og tilbage på rundpind. Den strikkes ud et og har dermed ingen montering andet end ombuk af kanterne.

 • Perlemor Cardigan

  En cardigan strikket oppefra og ned med et rundt bærestykke. Kanten er strikket i forbindelse med cardiganen og skal syet ind ombukket til sidst. Der mønster af perlestrik og lukkes af med i-cord kanter i kroppen og ærmerne.

  Opskriften indeholder både en lang og en kort version.

Menu