• Block Sweater Junior

  Butik: knititaway

  Opskrift:

  Denne rummelige oversize sweater er strikket fra nederst på ryggen og op over skuldrene. Herefter dannes nakken og halsen og der strikkes ned over forstykket. Sidesømmende sys sammen.  Ærmerne samles op og strikkes rundt.

 • Ninas Nissehue

  Butik: GarnEnglen

  Hæklet nissehue i 2 flotte versioner

  Butik: GarnEnglen

  Ninas Nissehue

  30 kr.
 • Engle luffer

  Butik: GarnEnglen

  Lækre tykke varme luffer til en kold vinter.

  Butik: GarnEnglen

  Engle luffer

  30 kr.
 • Flæsetop

  af:marie Flæsetop er en sød og feminin top hæklet i tencel og med en følgetråd i glimmer. Toppen har to flæser lige under brystet og øverst over maven. Hækleopskriften går fra str. 3-12 år.

  Flæsetop

  45 kr.
 • Sommer tee junior

  Butik: knititaway

  Dette er en T-shirt i al sin simpelhed. Den er strikket oppefra og ned, ærmerne er samlet op i ærmegabet hvorefter ærmekuplen formes. Alle afslutningerne er lavet med ribkanter og italiensk aflukning. Ved at lukke af med italiensk aflukning får man en flot og eleastik aflukning, som især er god ved tætsiddende strik.

 • Marenvesten MINI

  Butik: fabstrikk

  Denne barneversjonen av Marenvesten er perfekt for de minste som ønsker seg en fluffy og stilig vest <3

 • Marengenseren MINI

  Butik: fabstrikk

  Denne barneversjonen av Marengenseren er perfekt for de små som ønsker seg en fab fluffy genser <3

 • Bubblegum Sweater

  Butik: Lemoknit

  Bubblegum Sweater er en lækker børnesweater strikket i Drops Eskimo. Boblerne giver den et sjovt og finurligt udtryk, som vil vække glæde hos de fleste børn. I den lyserøde farve ligner boblerne tyggegummibobler, hvilket har givet inspiration til navnet Bubblegum Sweater. Men valget af farve sætter kun fantasien grænser for – og sweateren kan derfor være et oplagt valg til både piger og drenge. Den er en monteringsfri sweater, der strikkes oppefra og ned. Over bærestykket strikkes raglanudtagninger, og ærmer og krop afsluttes med en ribkant med italiensk aflukning. Over bærestykke, krop og ærmer strikkes bobler.

 • Lille Ava

  Butik: Mama Mink

  Ava er en fin og blød cardigan med trekvarte ærmer og et løst fit, der gør den egnet til brug som sommerjakke.

  Ava strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger og knaphuller, der strikkes løbende.

  Butik: Mama Mink

  Lille Ava

  45 kr.
 • Cocoon jakke junior

  Butik: knititaway

  Jakken er strikket oppefra og ned i to tråde boucle og en tråd alpaca. Først strikkes det øverste af ryggen, hvorefter der samles masker op til forstykker. De to forstykker bliver strikket samtidig på samme lange rundpind, hvorefter ryg og forstykker samles under brystet og strikkes ned.

 • Aurora

  Butik: Mama Mink

  Aurora er en fin og let nederdel med masser af sving i skørtet. Nederdelen strikkes nedefra og op, og snøres i livet med en i-cord.

  Butik: Mama Mink

  Aurora

  45 kr.
 • Lille Ane

  Butik: Mama Mink

  Anes krave strikkes fra halskanten og ud og lukkes med en knap eller et hægte.

  Butik: Mama Mink

  Lille Ane

  25 kr.
 • Lille Emmeline

  Butik: Mama Mink

  Lille Emmelines krave strikkes fra halskanten og ud, og lukkes med en knap eller et hægte.

  Butik: Mama Mink

  Lille Emmeline

  25 kr.
 • Vuptivest mini

  Vuptivest mini er en kort og enkel vest, der er hurtig at strikke på tykke pinde uden svære teknikker. Vesten strikkes nedefra og op og har et minimum af montering. Et oplagt resteprojekt!

 • Edith sweater junior

  Butik: knititaway

  Sweateren er strikket rundt, oppefra og ned med udtagninger ned over bærestykket. 

  På kroppen strikkes indtagninger ned langs siderne for et mere kropsnært snit. Ærmerne strikkes bredere ved hjælp af udtagninger der giver ballonærme look. Der strikkes i glatstrik ned over hele sweateren. Alle kanterne er strikket i drejet rib.

 • Jordbæris, sweater og hue

  Butik: Lavendels

  Jordbærissweateren er strikket oppefra og ned på tykke pinde. Du kan nemt regulere størrelse, jo mere du tager ud i raglan, jo bredere og længere bliver modellen.

 • Børnesweater

  Butik: Strikbar

  De skønne børnesweatre fra Strikbar er strikket i Lamauld, der isolerer godt uden at kradse. Sweateren er god under jakken om vinteren, og forår, sommer og efterår er den perfekt uden jakke over. Den er nem at strikke (nedefra og op) og opskriften er meget beyndervenlig med fotos og videoer til at hjælpe undervejs. Opskriften er skrevet uden forkortelser.

  Butik: Strikbar

  Børnesweater

  35 kr.
 • Pigevest

  Butik: Strikbar

  Opskriften er utrolig begyndervenlig med mange fotos undervejs og links til film, der hjælper dig undervejs. Der er ikke dumme strikkeforkortelser, kun gode forklaringer. Et nemt strikkeprojekt, så alletiders projekt til dig, hvis du er begynderstrikker eller let øvet.

  Butik: Strikbar

  Pigevest

  35 kr.
 • Basistrøjen Junior

  Butik: Woolmind

  Denne lækre basistrøje er strikket med rundt bærestykke oppefra og ned. Det gør at du kan prøve den undervejs og netop få den længde på krop og ærmer, som du ønsker. De længdemål der er angivet i opskriften er vejledende. Der er ingen monteringer.

 • Strik no. 56 junior

  Denne patentsweater strikkes oppefra og ned. Først strikkes rygstykket, hvorefter forstykket strikkes og sys sammen med rygstykket i siderne. Dernæst tages op til ærmer, som formgives ved hjælp af vendepinde.

   

 • Ingeborg Trøje Junior

  En god hverdagstøj, med falsk snoning mønster i raglan og ned langs siderne. Den er strikket oppefra og ned med en slids i nakken, som bindes med et bindebånd.

 • Colori Barn

  Butik: Strik Nu

  Friske striber til friske børn. Denne sweater er strikket med 3 tråde: 1 tråd Sømandsgarn og 2 tråde Kid Seta på p 10 mm. Der strikkes nedefra og op på rundpind indtil ærmegabet.  Den er hurtig og nem at strikke

  Butik: Strik Nu

  Colori Barn

  40 kr.
 • Rudolf Sweater

  Butik: Strik Nu

   

  Sweateren strikkes oppe fra og ned med raglan. Den har dobbelt halsrib. Rensdyret på forstykket  er broderet på med maskesting.

  Butik: Strik Nu

  Rudolf Sweater

  40 kr.
 • Grand Canyon Sweater Junior

  Grand Canyon Sweater er en tætsiddende, fin og let sweater med flæse-detaljer og ærmer i 3/4 længde. Den er perfekt til sommeraftener eller lune forårs- og efterårsdage.

Menu