Udvid dit garnrepertoire med broderi til YARNDAYS

Broderet smileyansigt på striktrøje

Til YARNDAYS 2022 kan få en god start på flere teknikker og håndværk indenfor garnets verden, hvor du kan lære både strik, macramé og broderi fra bunden. Man kan lære at brodere til workshoppen ‘Lær at brodere’ med Maria Amtkjær fra Farveladeleg, hvor du kan lære alt den basale viden om tråd, nåle og materialer til at komme godt fra start til din nye yndlingshobby – broderi. Der vil blive gennemgået 5 forskellige typer af broderisting, hvordan du starter og afslutter samt givet gode råd til dig, der er ny i broderiets verden. Du vil blive taget godt i hånden, når du kommer til at brodere med forskellige typer af tråd, garn og på forskellige materialer.

Under denne workshop er der fokus på broderi i frihånd og broderi efter egne mønstre tegnet direkte på stoffet. Der vil også blive vist eksempler på, hvad man kan med broderi på strik og hækling.

Udstyr som broderirammer, nåle, tråd og stof vil være til fri afbenyttelse under workshoppen og du vil få dit helt eget prøvebroderi med hjem. Yderligere får du også udleveret et oversigtsark over de forskellige sting, så du nemt kan fortsætte hjemme.

Med ønsket om at støtte op omkring en garnfestival og glæden ved at være en masse garnfolk samlet, kommer Maria Amtkjær til YARNDAYS for at have et par festlige dage med garn. Hun ønsker at deltagerne til workshoppen opdager, hvor nemt og sjovt det er at komme i gang med brodering. Selv er hun i gang med produktionen af efterårets nye varer såsom opskrifter på hæklede og strikkede svampe, græskar og små spøgelser.

Se mere om workshoppen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Menu