HANDELSBETINGELSER

Betaling

Når du bestiller varer på Yarnbook.com, betaler du online med betalingskort. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Yarnbook er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for Yarnbooks kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Yarnbook afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som sælgeren udsteder over for køber.

Fragt

Ved køb af fysiske produkter tilføjes automatisk en fragt-pris på 49,- per butik.

Leveringstid

Ved køb af digitale strikke- og hækleopskrifter sendes PDF-filerne direkte og umiddelbart efter købet er gennemført til din angivne mailadresse.

Ved køb af fysiske produkter sendes ordren afsted seneste 3 hverdage efter modtagelse.

Fortrydelsesret: Virtuelle produkter

Der ydes ikke fortrydelsesret på køb af digitale varer (f.eks. strikke- og hækleopskrifter). Når du køber en digital strikke- eller hækleopskrift på Yarnbook, sendes den som PDF-fil direkte til dig på mail. Du kan ligeledes tilgå den på din brugerprofil. Køb af digitalt download kan altså ikke fortrydes, når du først har accepteret købs- og handelsbetingelserne, som er et krav, før købet kan gennemføres.

Fortrydelsesret: Fysiske produkter

Har du købt fysiske produkter på Yarnbook, har du 14 dages fortrydelsesret efter dansk købelov ved online handel. Ønsker du at fortryde dit køb, skal du give butikken direkte besked herom senest 14 dage efter modtagelse af ordren. Produktet skal sendes retur ubrugt og i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Vi refunderer alle betalinger  modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostningerne. 

Ophavsret

Køb af en opskrift giver dig adgang til at anvende opskriften til personligt brug.  Opskriften er beskyttet af ophavsret og må ikke videresendes eller deles med andre.  Kommerciel udnyttelse af opskriften er heller ikke tilladt. 

Til gengæld må du meget gerne vise resultatet frem for alt og alle, fx. på Instagram  med #yarnbook og #yarnbookmakers.

Forbehold for ændringer

Yarnbook ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser,  der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer. 

Platformen drives af:

Yarnbook ApS, 

Obstrupparken 65, 

8320 Mårslet, Danmark

CVR: 4199 9691

Email: kontakt@yarnbook.com

Telefon: +45 21 43 13 89

 

Handelsbetingelserne er sidst opdateret d. 26. april 2021

MEDLEMSBETINGELSER

1. Accept af abonnementbetingelser

Ved tegnelse af abonnement i YarnClub accepterer du, at Yarnbook må trække det aftalte beløb for den aftalte periode. Pengene bliver trukket fra den konto, du har oplyst. Ved tilmelding er der tale om en abonnementsaftale, der løber, indtil den opsiges. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement i YarnClub. Dit medlemsskab vil herefter ophøre ved udgangen af den seneste betalte periode.

2. Pris for medlemskab af YarnClub

Betaler du for 1 måned af gangen er abonnementsprisen DKK 29 (inkl. moms) for en abonnementsperiode på 30 dage. Betaler du for 12 måneder af gangen er abonnementsprisen DKK 299 (inkl. moms) for en abonnementsperiode på 12 måneder. Vælger du sidstnævnte, får du 2 måneders gratis abonnement. Der kan forekomme unikke priskampagner, som du kan være omfattet af, og her er priserne anderledes. Se på din kvittering, hvilket medlemskab du har købt.

3. Medlemsfordele i YarnClub

  • Som medlem af YarnClub får du adgang til platformens gratisopskrifter. Hver måned udkommer der nye gratisopskrifter til medlemsklubben. Medlemmerne har kun adgang til gratisopskrifterne, så længe de er medlemmer.
  • I årets løb får alle medlemmer tilbudt eksklusive, unikke rabatter og tilbud på garn, opskrifter, kits, tilbehør, m.m.
  • Alle medlemmer har adgang til sin egen ønskeliste, så det er nemt at holde styr på fremtidige ønsker til projekter.

4. Modtagelse af nyhedsbreve

Som YarnClub-medlem accepterer du, at du automatisk løbende vil modtage nyhedsbreve med relevante kampagner om særskilte og unikke rabatter. I hvert nyhedsbrev kan du nemt afmelde disse ved at trykke på ‘unsubscribe/Afmeld’, og du kan også til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve ved at sende os en mail på kontakt@yarnbook.com.

5. Oprettelse af medlemskab

Du kan oprette dig som medlem her https://yarnbook.com/produkt/yarnclub-blivmedlem/

Når betalingen er gennemført, er medlemskabet oprettet.

6. Medlemskabet

Medlemskabet er til personligt brug for personer, der er fyldt 18 år og må ikke deles med andre, hverken login eller fordele. Medlemskabet er knyttet til personen og kan derfor ikke videregives. Medlemskabet er for privatpersoner – ikke for virksomheder, institutioner, m.m.

7. Ansvars- og hæftelsesforhold

Kortindehaver binder sig fra det øjeblik, der er gennemført en bestilling på medlemskabet. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet er opsagt i mellemtiden, jf. 7 og 8 nedenfor.

8. Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab i YarnClub. Opsigelsen foretages via din brugerprofil på Yarnbook – Mit Abonnement. Efter opsigelse vil medlemskabet ophøre ved udgangen af igangværende betalingsperiode, og der vil derfor ikke blive opkrævet yderligere betalinger.

9. Fortrydelsesret / returnering

Det er muligt at fortryde køb af abonnement i 14 dage efter købet (lovkrav) fra betalingen er gennemført, såfremt medlemskabet ikke er taget i brug. Har du på nogen måde benyttet dig af dine medlemsfordele, fx åbnet en gratisopskrift, købt et produkt blandt medlemstilbuddene eller lignende, bortfalder fortrydelsesretten (jf. dansk lovgivning). Fortryder du abonnementet indenfor 14 dage, mister du adgangen til fordelene som medlem af YarnClub med øjeblikkelig varsel. Vælger du i stedet at opsige dit abonnement, løber dine fordele abonnementperioden ud. Hvis du ønsker at benytte dig af de 14 dages fortrydelsesret, skal du sende os en opsigelse til: kontakt@yarnbook.com.

10. Opkrævning af abonnementsbeløb

Løbende abonnementer bliver automatisk fornyet. Hvis beløbet ikke kan trækkes fra det oplyste kort (eksempelvis hvis kortet er spærret eller udløbet), sender vi en opkrævning på mail. Ønsker du ikke længere at være medlem, skal du aktivt afmelde dig, jf. punkt 6.

11. Kortudløb

Du kan selv opdatere dine kortoplysninger under ‘Min konto’ – ‘Mit abonnement’, hvis fx dit betalingskort snart udløber eller du har fået nyt betalingskort. Herved bibeholder du dit medlemskab og dermed også alle dine fordele. Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger, da de opbevares og håndteres af Stripe.

12. Misbrug

Yarnbook kan benytte sig af en fair-use-klausul. Ved grundig mistanke om misbrug af medlemsfordelene, har Yarnbook ret til at lukke adgangen til medlemskabet med øjeblikkelig varsel. Hvis et medlem fx gentagne gange køber mere end hvad man kunne forvente er til eget brug. Eksempelvis ved køb af flere eksemplarer af samme bog, uhørt mængder af download af samme opskrift mm., forbeholder Yarnbook sig ret til påtale eller i værste fald inddrage medlemsskabet, da det således kan formodes, at medlemmets køb ikke kun er til eget brug.

YarnClub er en del af:

Yarnbook ApS,
Obstrupparken 65,
8320 Mårslet, Danmark
CVR: 4199 9691
Email: kontakt@yarnbook.com
Telefon: +45 21 43 13 89

Medlemsvilkår er sidst opdateret 9. marts 2021

Menu