Betaling

Når du bestiller varer på Yarnbook.com, betaler du online med betalingskort. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret  form (SSL), som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der  ser eller gemmer oplysningerne om dig. 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Yarnbook er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de  bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler,  når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller  forhold som ligger uden for Yarnbooks kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand,  indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art,  herunder strejke og lockout, eller lignende. 

Yarnbook afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de  garantier, som sælgeren udsteder over for køber.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Der ydes dog ikke  fortrydelsesret på digitale varer (fx strikkeopskrifter) såfremt download er påbegyndt. 

Digital downloads

Dine filer kan downloades, så snart betalingen er bekræftet. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Vi refunderer alle betalinger  modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostningerne. 

Ophavsret

Køb af en opskrift, giver dig adgang til at anvende opskriften til personligt brug.  Opskriften er beskyttet af ophavsret og må ikke videresendes eller deles med andre.  Kommerciel udnyttelse af opskriften er heller ikke tilladt. 

Til gengæld må du meget gerne vise resultatet frem for alt og alle, fx. på Instagram  med #yarnbook.

Forbehold for ændringer

Yarnbook ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser,  der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret,  om der er sket ændringer. 

Webshoppen drives af

Yarnbook ApS,
Obstrupparken 65,
8320 Mårslet, Danmark
CVR: 4199 9691
Email: kontakt@yarnbook.com
Telefon: +45 21 43 13 89

Sidst opdateret 20. januar 2021

Main Menu