HVAD ER YARNCLUB?

YARNCLUB er for dig, der ønsker ubegrænset adgang

YARNCLUB er for dig, der brænder for at strikke og/eller hækle, elsker at opdage nye designs og samtidig spare penge. Som medlem får du ubegrænset adgang til +300 strikke- og hækleopskrifter, adgang til din egen personlige ønskeliste, unikke tilbud og rabatter samt eksklusiv adgang til vores hyggelige fælleskab på Facebook. Medlemskabet koster kun 29 KR/MD. Ingen binding - ingen oprettelsesgebyrer.

DINE FORDELE

free
UBEGRÆNSET ADGANG

Få fri adgang til +300 strikke- og hækleopskrifter, hvor udvalget udvides md. for md.

like
PERSONLIG ØNSKELISTE

Med din personlige ønskeliste kan du gemme opskrifter og holde styr på alle dine foretrukne designs.

rabat
EKSKLUSIVE TILBUD

Som medlem modtager du eksklusive tilbud og rabatter fra Yarnbook.

gruppe
HYGGELIGT FÆLLESSKAB

Bliv del af vores hyggelige fællesskab på Facebook – kun for YARNCLUB-medlemmer.

Klar til at blive en del af YARNCLUB?

PRISER-YARNCLUB

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er de hyppigste spørgsmål om YARNCLUB

Hvad er YARNCLUB

YARNCLUB er YARNBOOKs medlemsklub for dig, der strikker eller hækler. Medlemsklubben fungerer som en abonnementsordning på månedlig eller årlig basis. Som medlem får du ubegrænset adgang til +300 opskrifter samt unikke tilbud, rabatter og invitationer i løbet af året. Derudover får du også adgang til din egen ønskeliste, hvor du kan holde styr på alle dine foretrukne designs samt en lukket gruppe på Facebook, der danner rammerne om et hyggeligt fællesskab.

Hvad koster det at være medlem af YARNCLUB?

Du koster enten 29,- pr. måned eller 299,- pr. år at være medlem af YARNCLUB.
Der er ingen bindingsperiode, når du tilmelder dig, hvilket betyder, at du kan opsige når som helst. Ved opsigelse udløber abonnementet efter endt betalt periode.

Hvad er fordelene ved at være medlem af YARNCLUB?

Som medlem får du ubegrænset adgang til +300 opskrifter. Hver måned udkommer der nye opskrifter, som du frit kan benytte. Og så sørger vi for at skaffe dig eksklusive og unikke tilbud og rabatter i årets løb. Yderligere har du adgang til din egen ønskeliste, hvor du nemt kan få et overblik over dine foretrukne designs samt en lukket Facebook-gruppe, der danner rammerne om et hyggeligt fællesskab.

Hvad betyder ingen binding?

Ingen binding betyder, at du kan opsige dit abonnement, når du ønsker. Abonnementet ophører efter den indeværende betalingsperiodes udløb. Dette varierer alt efter om du har købt et abonnement for 1 måned af gangen eller om du har valgt at købe for 12 måneder af gangen.

Hvor kan jeg se udvalget af opskrifter?

I menuen YARNCLUB finder du punktet ‘Opskrifter for dig som medlem’, hvor du kan se udvalget af alle de opskrifter, som du får fri adgang til.

Hvad sker der med opskrifterne, når jeg opsiger mit abonnement?

Opskrifterne i medlemsklubben er knyttet til dit medlemskab, hvilket betyder, at du kun har adgang til dem, så længe du er medlem. Købte opskrifter på YARNBOOK, vil du altid have adgang til. Du logger blot ind på din brugerprofil.

Har du stadig spørgsmål?

Menu